Minden más mostanság!

Nem nagyon írtam mostanság a hétköznapokról, nem is nagyon volt mit. A vizsgák után kis pihenőre fogtam magam, délig aludtam :) olvastam miegymás. De most visszatértem a mókuskerékhez, minden téren....
A pihenő idő elmúlt, hétfőn vissza hívtak az önkormányzathoz is. Őszintén szólva nem repestem nagyon, mert tudtam mi vár. Először is most már csak 6 órás vagyok [ennek azért vannak előnyei :) ] a fizetésem még kevesebb mint tavaly volt [35ezer, nem kicsit irreális, Matolcsy majd kiszámolja nekem hogy éljek meg ennyiből :D ] és hát volt megint kavarás mint úgy általában itt, ide dobtak oda dobtak.. mindegy ezt úgyse fejthetem ki bővebben és nem is akarnám, már lerendeztem magamba, aznap kicsit kiborultam, aztán este levezettem [erről is hamarosan ;) ] és kedden meg kezdtem a munkát. Jelenlegi állás szerint a régi helyemen, egyelőre egyedül :/ de ha minden jól megy hétfőn már jönnek vissza a munkatársaim, akkor legalább már a hangulat meg lesz :) Úgyhogy munka téren most így állunk, továbbra is keresek állást, mert ebből jelenleg nem hogy félre tenni, de megélni se nagyon lehet és jó lenne ha már kicsit előrébb tudnék tervezni, mint egyik napról a másikra lenni, és szegény anyuékat terheli mindennel :(
A suli jövőhéten kezdődik.... ott is vannak bajok rendesen, tantárgyfelvétel hiba, értelmezhetetlen neptun üzenetek vizsgaletiltásról :/ és stb. Imádok így neki indulni a dolgoknak :$ de remélem kibogozódnak majd a szálak.
Mindezek mellett, köszönöm megvagyok :) töretlenül küzdök a csúnya világ ellen, még nem adom fel és a hétvégén arról is beszámolok mivel foglalatoskodom már egy pár hete, ami egyelőre nagyon nagy erőt ad, és sokat segít abban, hogy átvészeljen a felhős napokat, igyekszem optimista maradni, nem akarok ismét lesüllyedni a mélységbe, remélem hamar megjön a tavasz, a napsütéstől mindig sokkal jobban vagyok :)

Most ennyivel jöttem, de hamarosan jelentkezem újra ;)

5 megjegyzés:

  1. Tünde és Bence2012. február 9. 11:00

    Kitartás Drága, remélhetőleg hétfőn tényleg ott leszünk veled, és vissza rázódunk, és iszonyat jó hangulat lesz újra :) Már várom...ne félj, a sulival is minden rendben lesz, ügyes csaj vagy, én ezt jól tudom...és imádlak :) hamarosan talizunk, addig meg az internet világában találkozunk :) Puszika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike :) most már biztos, becsatoltam a hozzávalókat a sikeres munkába állásotokhoz :D a kézbesítőnek meg majd a lelkére kötöm hogy eljusson :DDD

      Törlés
  2. A munkához gratulálok, az érte kapott összeghez szintén :) Vállon paskolnám azt, aki ezt megítéli komolyan.... :D :O Most gondolj bele ha lenne legalább két gyereked, és akkor is ennyit adnának :( Lassan elérünk valami koreai szintet a bérezésben..... de kiszolgáltatottak vagyunk és választási lehetőség sincs!
    Jajjjj de titokzatos vagy, én már alig várom mit rejtegetsz előlünk :)

    VálaszTörlés
  3. Anita egyet értek megmutatnám Matolcsynak hogy tartsa el a családot 35 ezerből! És látod ami a legfurcsább nekem is ez az első ami eszembe jut, persze nem mártírkódom, mert igenis rosszul érint ez az összeg, de akkor is az jut először eszembe, hogy és akinek gyerekei vannak, meg háza, hitele, rezsije! Szörnyű világ van sajna, ez már nem embernek való... de ez van.
    A titokra hamarosan fény derül, amúgy nem olyan "nagy" valami, vagyis inkább nekem fontos, épp egy két fényképet várok és aztán már leírom majd :)

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon nagyon várom a titkot! :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!