Top Secret

Tegnap említettem a névnapos bejegyzésben, hogy van  egy ajándék ami nem került a képre, aztán ma eszembe jutott hogy nem is pontosan egy amit nem tudtam megmutatni..... :)
Az első ami kimaradt az ezen a képen látható, ugyanis ezt a nagyon szép lila-fekkete adidas sporttáskát Balázs mamájától kaptam a névnapomra, és azért nem mutattam még, mivel kapcsolódott a Top Secret aktához :D Amit szerintem már mindenki megfejtett, hogy miről van szó :D A másik dolog ami eszembe jutott, hogy szintén a névnapomra kaptam de nincs róla tárgyi bizonyíték, az az 1 hónapos Aktív Fitnesz Bérletem, amit nem mástól mint Balázstól kaptam :) És így már szépen körvonalazódik a dolog.
Január 30.-án regisztráltam az aktívba és azóta heti 2x hétfőn és szerdán járok [a jó idő bekövetkeztével ezt szeretném bővíteni] és egyelőre csak Zumbázni. Eredetileg Just Dance Aerobicra akartam járni, de most épp nem tartanak órákat, mert sok új van helyette, és emiatt már majdnem az elején feladtam a dolgot, mert nem akartam másra járni, de mivel a Zumba állt a tánchoz a legközelebb gondoltam nem veszítek, ha egy órát kipróbálok.... És azóta függő vagyok :) Na már most az ismerőseim akiknek ezt már mondtam, rögtön, szinte megvádoltak hogy miért nem Hadházra járok! Először is, szerintem senki ne vájkáljon a pénztárcámba hogy én mit engedek magamnak meg mit nem, másrészt nem akartam ide járni a közeg miatt, elég sok embert ismerek már Hadházon hogy tudjam, hogy a pletyka már nagyon megy mindenkinek, én meg nem azért járok edzeni, hogy azt hallgassam épp ki van porondon! Harmadrészt az oktatómtól tudom, hogy itthon aki az órát tartja, nem rendelkezik képesítéssel, nem csinál koreográfiát és nem jár el Intstructori képzésekre. Lehet hogy ez nem mindenkinek baj és az is hogy attól még nem rosszabb, de én úgy gondolom ha már fizetek érte, akkor az igenis legyen színvonalas, és itt az aktívban ez megvan. Pluszban pedig nagyon élvezem, hogy kimozdulhatok, van jó kis öltöző, zuhanyzó, ingyenes szauna, szép terem, és már önmagában ezért szeretek elindulni. Úgyhogy ne haragudjatok, hogy ezt így leírtam de már kicsit zavart hogy mindenki ferdén néz rám, mert konkrétan nem ide járok.
Még ha mindaz amit leírtam itthon nem is így lenne akkor is ott egy naaaaaaagy kövér indok amiért be járok. Még pedig az oktatóm :) Imádom, tele van energiával, állandóan mosolyog, mindenkire egyesével is odafigyel és hát imádom. :P
Ami pedig a függőséget illeti, minden alkalmat megragadok, hogy Zumbázzak, így történt ez múlt szombaton is, amikor is elmentem az első Zumba Partymra. Már az eslő órán elmondta Kriszti, hogy mikor lesz és hogy mivel farsangi így be is lehet öltözni, a téma Jane Fonda aerobic :D az elején még vacilálta de ahogy egyre több edzésen voltam, úgy egyre erősödött az elhatározás is hogy nekem oda el kell mennem! Nem bántam meg abszolút, a hangulat óriási volt, rengetegen voltunk és hogy hogy nem még a színpadon is voltam..... :D úgyhogy már készülök is, mert március 11.-én nőnapi Party is lesz :) De addig is hoztam egy két képet amit szombaton lőttek, elég sok képen rajta voltam, de elég messze így csak egy párat válogattam be! Ja és ne nevessetek :DDD


A fejpántos Jane Fonda vagyok :D


Ha én oktatok :DDDD


Csak hogy érzékeltessem, hogy voltunk páran :)

Szerintem azért a képeken is látszik, hogy mindenki nagyon jól érezte magát, és amióta járok én is nagyon jól érzem magam és igazából már nem is érdekel az ami miatt elindultam, még pedig a fogyás. Persze nem fogom bánni ha átalakul az alakom és csinosabb leszek :) de most már akkor is mennék ha egy dkg felesleg se lenne rajtam. Mert mindig megtalálom benne amire szükségem van, ha épp az kell akkor felpezsdít, ha a feszültséget akarom levezetni azt is le tudom, a múltkor olyan iszonyatosan fájt a fejem ráadásul épp egy órával előbb értem haza Debrecenből és szinte csak elkészültem és mentünk is be, így azt hittem, nagyon nem lesz jó, de végül még a fejfájásom is elmúlt. Egyszóval jobban vagyok tőle testileg és lelkileg is, és az elmúlt pár héten sok mindenen átsegített!
Tavasztól szeretnék egy kicsit bejárni az edzőtermebe is, egy kis futópad, meg ilyesmi még beleférne, de az is lehet hogy a Dollhouse csoportba is beiratkozom. Aki nem ismeri az mindjárt fogjaa ha leírom hogy Pilner Alma :P A csoporttársam feljár PESTRE! Nyíregyházáról :O hogy rúdtáncot tanuljon, neki már otthon is van sajátja meg minden, és a múlt héten megláttam a plakátot hogy Tavasztól 3 oktatóval [köztük az övével is ] már az aktívban is fognak oktatni. Meg is mutattam neki gyorsan és nagyon örült, hiszen egy csöppet közelebb lenne neki, és így lehet hogy benézek majd én is, bár sem az alakom sem az izmaim nem igen alkalmasak ehhez a műfajhoz :DD de majd meglátom.

Szóval ez lett volna a nagy titok, hogy végre találtam egy mozgásformát, amit szeretek, élvezek és amit lelkesen és a legfontosabb hogy TÖRETLENÜL művelek :) és ajánlok mindenkinek a figyelmébe!!! ;)

A végére adok egy kis kedvcsináló zenét is, épp ez a kedvencem, egész nap ez jár a fejemben és sokszor el is kezdem rá a koreográfiát :D



7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Tünde és Bence2012. február 20. 8:24

    Örülök,hogy jól érzed magad, és nagyon szép ajándékokat kaptál. Látszik, hogy sokan szeretnek :) Puszika

    VálaszTörlés
  3. Imádtam olvasni ezt a bejegyzésedet, úgy szeretem, hogy olyan lelkes vagy, így kell ezt! leld még sokáig örömödet a zumbában, te voltál a legszebb Jane Fonda! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen :)) Én meg imádom mikor te írsz a jógádról meg biciklizésről! Hétvégén el is akarom kezdeni a jógát, mert már régóta gondolkozom és beszereztem egy könyvet, olvasgattam és remélem meg fogom szeretni :)

    VálaszTörlés
  5. Én is megtaláltam a mozgásban ami addig egy hiányzó rész volt az életemben. Már egy órát tudok futni 3 részletben a padon, és igazán jól esik. Igaz a héten nem voltam és nem is megyek úgy gondolom. jól esne, de annyit pityergek hogy úgy nem lehet :/ De már elterveztem hogy a gőzt ott fogom kiengedni.
    Puszillak !!!!

    VálaszTörlés
  6. Akkor gratula neked is!!! És csak így tovább! Megértem miért ne mentél, de biztos vagyok benne hogyha készen állsz majd, nagyon jól fog esni és levezeti a felgyülemlett, feszültséget, stresszt és bánatot! Sok pusziii neked :*

    VálaszTörlés
  7. Jujj, de jó, majd mesélj, hogy hogy tetszett!

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!