Paraméterek

Amikor elkezdtem edzeni, csak egy cél lebegett a szemem előtt, hogy a testi paramétereimből lényegesen lefaragjak. Az első óra után azonban, már nem érdekelt annyira, csak az hogy jól érezzem magam, és ez meg is valósult :) Mindezek mellett, mégis úgy döntöttem, megméretkőzöm minden hónapban, de nem leszek túl kritikus magammal [khm... kisebb nagyobb sikerrel :DD ] és megosztom veletek is az elért eredményeket....
Az elhatározás nagyon erős volt, ugyanis tavaly decemberre bőven meghaladtam a versenysúlyomat és ez eléggé aggasztott. Egyre rosszabbul éreztem magam emiatt, talán azért is mert világéletemben azt hallgattam, hogy milyen csinos vagyok és hogy milyen jó nekem mert minden jól áll rajtam. És tényleg így is volt úgy 16-18 éves koromig, de a pubertással együtt bekövetkezett sok változás, amiket én nem kalkuláltam bele az életvitelembe és szééép lassan kúsztak felfele a kilók. Mégis a legdrasztikusabb változás talán az elmúlt 4 évben következett be. 2007 novemberében volt a szalagtüzőm, az akkori nadrág kosztüm ma már csúfondárosan néz rám vissza a szekrényből, és nem is tudom elképzelni hogy fértem bele : O ma már a combomra se jön fel, nem hogy a csípőmre.... :/ Akkor körülbelül 58 kg és 170cm voltam, és csinos, bevallom most már még magamnak is [akkor persze nem így éreztem :/ furcsa az ember :S] 1 hónappal azelőtt volt ez hogy szakítottam volna az akkori barátommal, plusz a mindennapok zsúfolásig voltak, suliból, haza, aztán vissza táncpróbákra, onnan vezetni jártam, közben hetente egyszer német tanárhoz, így azért sejthető, hogy nem kellett nagyon foglalkoznom a testemmel és nem is nagyon értem volna rá.

Képek akkorról:




[így visszanézve el sem hiszem hogy ez a lány én vagyok a képeken :O pedig akkoriban ha tükörbe néztem soha nem láttam magam ilyen csinosnak.... :$ ]

2008 márciusában azonban megismertem Balázst :) és ez mindent megváltoztatott. Ahogy az lenni szokott, jött a szerelem, a boldogság és bizony még azok a fránya kilók is jöttek! Nem hirtelen, de óvatosan, évek alatt felkúsztak a pluszok. Így érkeztünk el a jelenhez, és az első edzés előtti legutolsó paraméterek ezek voltak:

Január 30.:
Kg: 68 [brrr de nem akartam leírni..... :( ]
Derék: 76cm
Csípő: 101cm
Has: 92cm
Comb: 99cm

Ami ezek közül nem zavar nagyon az a derék, mert azzal nincs különösebb bajom. Az összes többivel azonban nem voltam kibékülve és tegnap előtt edzés után kicsit félve méretkeztem, de a végeredmény egész jónak mondható lett.

Február 22.:
Kg: 64.7
Derék: 73cm
Csípő: 101cm
Has: 90cm
Comb: 97cm

Elsőre szembetűnő az a kg-k száma, pedig az nem is érdekelt annyira, hisz úgy számítottam, hogy az edzés miatt nem nagyon fog csökkeni hiszen átalakul, itt-ott már érzem a kis izmokat :D de azért mégis nagyon örültem a majdnem 4kg-os fogyásnak. A centik miatt már nem voltam ennyire boldog. Leginkább a csípőmből szerettem volna leadni illetve a hasból [poooocak] de az első egyáltalán nem változott, és a hasamból is csak 2 cm. De az átlag 2-3 cm azért bizakodóvá tesz és remélem, hogy lesznek még pozitív eredmények :)

Egy biztos, hogy töretlenül járok az edzésekre és a héttől otthon is nyomok némi plusz kiegészítő edzést és hogyha összejön akkor kacérkodom majd a jógával is!

16 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!!!4 kg nem kevés :)Csak súgni merem a mostani súlyom a te januári súlyoddal egyezik meg, és elég szomorú vagyok...most újra diéta és harc következik.
    Készülök zumbázni minden héten :) :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :) csak ajánlani tudom neked én is a Zumbát hisz én még csak nem is diétáztam emellett!! Mondjuk rajta vagyok az étrend jobbításon pl.: kevesebb meki stb. de külön nem diétázok, nem koplalok! Úgyhogy hajrá hajrá! :))

    VálaszTörlés
  3. Tünde és Bence2012. február 27. 13:51

    Nagyon csinos voltál a épeken, és szerintem most is, de nyilván magadnak kell megfelelni :) Puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tünde köszi, azért a régi énemet szívesen elfogadnám, ha másért nem hát azért hogy megint 18 lehessek ;)

      Törlés
  4. öööööö nem értem az ilyen bejegyzéseidet, mert nagyon csinos vagy. Igen Gina, ez egy pont, kijelentő mondat és nem vita tárgya. Viszont a kedved valóban jobb, úgyhogy ne hagyd abba a Zumbát. Látod, olvaslak ;) pussz: A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenis értettem főnökasszony :)))) és köszönöm hogy olvasol *.* Pusziii :*

      Törlés
  5. Gina igazán bátor vagy! Én még megmérni sem merem a centiket, nemhogy leírni :)))))) Ez remek eredmény hidd el! Kitartást továbbra is!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen nektek lányok!!! :) Kitartok keményen, remélem a nyárra már bombázó leszek ;)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom mit izgulsz, már bombázó vagy és van egy olyan kisugárzásod is, ami mindent visz :)

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom a lányokhoz, gyönyörű vagy a képeken, de én a mostanikon is ugyanolyan szépnek látlak!

    VálaszTörlés
  9. Ohhh sok lesz a jóból :))) Köszönöm szépen neked is :*

    VálaszTörlés
  10. Az én súlyom drágám a Te januári súlyod, csak a számjegyek megfordítva mutatkoznak a mérlegen:(((( de kitartóan zumbázom itthon, ha van időm és hagynak a gyerekek is. Hadházra meg elvből nem járnék tornázni... amikor hastáncra jártunk, azt mondták, hogy kurva képzőre járunk, akkor én is befejeztem, mert elfogytak mellőlünk az emberek, pedig nagyon hiányzik mind a mai napig...
    Néha jövök hozzád is, amikor van időm, olyankor belelkesülök,(imádlak olvasni) Anitánál megszületik az elhatározás, hogy akkor most már én is, aztán meg leülök dolgozni és kész vége is van:D


    puszi

    VálaszTörlés
  11. Ne búsulj, a kitartásod biztos meghozza a várt eredményt :) Hát igen Hadházon az élet sosem lesz könnyű...
    Kurva képző :$ akkor ha én mégis elkezdek rúdtánc órára járni majd akkor én már nem is tudom mi leszek :DDD Elképesztő mik vannak! :(
    Én támogatom hogy írj :P de ha mégsem, annak mindig örülök, ha jössz olvasol és még tetszik is ;) Pusziii nektek!

    VálaszTörlés
  12. Olyan jót mosolyogtam Marica :) hjajjj ez a Hadház :( azért is hajrá... rúdtánc és ami kell :D :P

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!