30 Napos Dal Kihívás / 4 nap

 A tegnapi napot kicsit ellustálkodtam, de úgy látom nem is vette észre senki ;P úgyhogy ma pótolok, érkezik a negyedik dal!
ui.: [aki lemarad görgessen a főoldalon vissza, vagy kattintson felül ^ a Zenék fülre, nem írom ki a listát mindig :) ]
Egyre jobban tetszik ez a kihívás, mert elég jól megtornáztatja az agyam. Tegnap egész délután a 4.nap dalán gondolkoztam, a leírás:
Day 4: egy dal amitől mindig mosolyogsz

Egyfolytában, csak forogtak a fogaskerekek, "mosolyogsz, mosolyogsz".... mi lehet az a dal, persze biztos több ilyen is van, aminek a szövegén vagy épp  csak egy két hangeffektjén mosolyoghatnékom támad, de mégse akart beugrani konkrétan egy se. Aztán este, jött az áttörés, fel kapcsolódott az agyamban a lámpa :D és végre megvolt. A szám maga '86 -os és hallottam már régen is, de annyira nem vonzott be, viszont tavaly volt egy film... amiben egy jelenetnél fontos szerepe volt és azóta ha meghallom, mindig ez a jelenet jut eszembe és mindig MOSOLYOGNOM kell :)

Először is itt a dal, szerintem már ez így önmagában is vicces :D



Itt pedig a jelenet! A táncon meghalok  xD


4 megjegyzés:

  1. Le vagyok maradva teljesen, de rájöttem totál nem egy zenén élünk :))) Te inkább vagy mindenevő zenében, mint én :)

    VálaszTörlés
  2. Anita nem baj még pótolhatod a lemaradást! :))) Egyébként tényleg minden evő vagyok, de persze itt próbáltam különlegesebbeket válogatni is hogy ne csak egy rádióból leakasztott top lista legyen!

    VálaszTörlés
  3. Én kerestem ám a dalt a nagyedik napon, csak nem mertem reklamálni...:)

    VálaszTörlés
  4. Na akkor máskor tessék reklamálni, mert így hogy nem reagált senki semmit sehova :D ellustultam :D! De ma jön új dal!

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!