Évzáró összegzés


Boldog Új Évet mindenkinek aki épp nem bulizik/ tv-zik és ide tévedt, és azoknak is akik nem szilveszter este olvasnak ;) épp készülődöm az estére, jobban mondva hangolódom, ugyanis nincs nagy kedvem menni, de talán szerencsém lesz és a helyzet éjfélre változik :) addig is jöttem egy kis visszatekintővel az idei évre!
[oooh és megmutatom a dögös szerelésem :D ]


 Kezdjük is szépen az elején, a tavalyi évkezdés nem hozott sok remélt és várt újdonságot az életembe sajnos, persze a világmegváltó tervek általában nem is így teljesülnek :) Ezek után volt egy ragyogó pontja nem csak az évemnek, de talán az egész életemnek, ti akik rendszeresen olvastok valószínűleg mind tudjátok mi volt ez :) de a gyengébbek kedvéért ez a nagyszerű élmény nem más volt mint a csodálatos Párizsi utam Renivel! Azóta sem tudok eléggé hálás lenni neki és a szüleimnek, hogy mindezt lehetővé tették! Gyakran eszembe jut, főleg mikor kicsit sötét oldalon vagyok és legtöbbször még mindig alig hiszem el hogy tényleg ott voltam, egyszerűen felemelő volt!


Ezt követően bár a tavasz megjött, az én szívem nem nagyon borult virágba, egyre lejjebb és lejjebb süllyedtem, sok minden össze is jött akkoriban, olyan dolgok amelyeket mind magamban kellett tartanom és nem volt könnyű. Persze a legnagyobb probléma még mindig az állásnélküliség volt! És amilyen lassan teltek a napok mégis olyan gyorsan elérkezett a nyár, ami végre egy kicsit engem is felszabadított, talán csak a napsütés miatt :) nem tudom de könnyebbnek éreztem magam, és rengeteg jó élményben volt részem, persze itt nem maradhat megemlítés nélkül a balatoni nyaralásunk Balázzsal, ami nagyszerűen sikerült, csak azon és az azt követően héten volt jó idő :D rengeteget strandoltunk, pihentünk és a legvégén kicsit tomboltunk is a Balaton Soundon!
Kicsit fel is lélegeztem amikor felvettek a főiskolára, bár ez nem volt nagyon kétesélyes :D de azért mégis, és még suli előtt egy kicsit meg is újultam :) nem is egy értelemben ;)

Ma ismét újítottunk kicsit a színen :D de csak kiiiiiicsit. nyugalom :D

Szeptemberrel átköltöztem új helyemre [ide :D] és egy picikét megreformáltam a blogot is [amit továbbra sem bánok ] elkezdődött a suli, az elején úgy érzem elég könnyedén vettem az akadályokat, hamar megbarátkoztam a csoporttársakkal és a sulival is :)
Októberben pedig először életemben elkezdtem dolgozni, sajna nem alakultak úgy a dolgok ahogy eredetileg elgondoltuk így csak két hónapra kaptam szerződést és mivel az állambácsi csökkentette a fizetést így csak 47000 kaptam havonta, de ezektől eltekintve nagyon jó volt. Új barátokra leltem és vissza kaptam egy kicsit önmagam. Már nem éreztem teljesen feleslegesnek a lényemet és a két hónap alatt  legalább magam mögött tudtam hagyni az azt megelőző 1,5 évet amit álláskereséssel töltöttem hiába. De ahogy az lenni szokott ha a karriered előrehalad  a magánéleted gyakran a másik irányba fordul. Az én estemben ennek a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz, de mégis így történt, egy ideig bánkódtam emiatt, hogy elvesztek egy barátot aki fontos volt és akinek én elvileg fontos voltam, de rájöttem, hogy annyira nem lehettem neki fontos, hisz megannyi próbálkozás után is részemről, csak a saját igazát hajtotta, játszotta a meg nem értett és én végre a sarkamra álltam és nem hagytam hogy többé én legyek az áldozat, a naiv, aki mindig hagyja a dolgokat még akkor is hogyha tudja hogy neki van igaza. És az idő igazolja a döntésemet, én nem változtam azóta sem, az vagyok aki voltam és nem mutatok hamis képet, és jól érzem magam, mert miért is ne :) sokan szeretnek és ez mindennap bebizonyosodik,  egy kicsit azt bánom, hogy nem láttam ezt hamarabb, de igyekszem nem így feldolgozni a dolgokat és a múltat lezártnak tekintem. Egy kicsit anyát sajnálom, hogy csalódnia kellett neki is, pedig ő nem érdemli, de ő már edzettebb mint én :) [legalábbis remélem ]
Lassan a végére is érünk az évnek, furcsa milyen rövidnek tűnik így mindig.
Összefoglalva volt itt jó is és rossz is mint mindig, érzelmileg talán kicsit több volt idén a rossz, de már csak pár óra van az évből így úgy gondolom lépjünk túl és reménykedjünk mind hogy a következő év jobb lesz, én bizakodó vagyok, amíg terveim és álmaim vannak úgy hiszem nincs gond, márpedig nekem van :) rengeteg ötletem van amit szeretnék megvalósítani és azon leszek hogy ez a jövő évben sikerüljön, és talán egy kis szerencse is mellém szegődik ;)

De lassan készülődöm idén bulizni megyünk, nagyon nem vártam/várom igazából csak Balázs miatt mondtam igent, de hátha csalatkozom majd és iszonyat jó lesz :D a dögös szerelésemet is berakom mielőtt felöltöm a bejegyzést de még melegítőben vagyok és csak a hajam meg a manikűröm van kész :D







 
Haj a sógornőm keze által, smink az én kezem munkája a ruha pedig:
New Yorker,
Cropp town
cipő: Deichmann
harisnya: Triumph :) 

A végére még készítettem valamit, amit eddig sosem szerettem megtenni, mert nem láttam értelmét és mert úgy gondoltam később csak bűntudatot okozok vele saját magamnak! De talán pont attól hogy itt lesz feketén fehéren kénytelen leszek teljesíteni. Bizony nem mással készültem mint néhány Újévi Fogadalommal!

Újévi Fogadalmaim a következő évre:
  •   Nem elhanyagolni a blogot :)
  •   Jobban tanulni!
  •   Kiállni az igazamért!
  •   Keményebben edzeni!!!! [komolyan ám]
  •   Gyakorolni az angolt és a németet!
  •   Nem mindent egyszerre és azonnal megcsinálni!!!!
  •   Olvasni, olvasni olvasni!
  •   Nem foglalkozni azzal ki mit gondol, és mit mond a hátam mögött!!!
  •   Korábban lefeküdni :D
  •   Mindezeket betartani és élni a mának, tervezni a jövőt és olykor olykor feleleveníteni a múltat!


    Nektek van újévi fogadalmatok? ;)

6 megjegyzés:

  1. Tünde és Bence2012. január 1. 2:17

    Drága Gina. Először is boldog új évet, és újra elmondom nagyon szép vagy, remélem Balázs megtudott védeni a sok pasitól...nagyon szép bejegyzést írtál, öröm volt olvasni..sok sok puszi

    VálaszTörlés
  2. Újév hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Óévből mi hiányzott, zárd szívedbe, várd s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog új évet!

    (Gyönyörű voltál szilveszterkor (is)!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Tündike, szerencsére nem kellett testőr :D
    Thalia megint csak köszönöm a versikét, remélem ott is jól telt a szilveszter!!!
    B.Ú.É.K.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó hogy összegzést csináltál ! Ez komoly, egy pillanatra még nekem is meghoztad hozzá a kedvem, de nem volt türelmem így feladtam :)
    Írtó csini vagy a rucidban csajszi :*

    VálaszTörlés
  5. Anitaaaa ejnye bejnye :D ha elkezded hidd el észre se vennéd és már kész is lenne! :)
    A ruha pedig tényleg nagyon jó, felnőtt életemben talán ez a második olyan ruha amiben abszolút jól éreztem magam és elhittem hogy dögös ;) remek választás volt!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon elkésve BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!
    Nagyon csinos voltál, mint mindig :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!