Nyitó akkord!

Kedves régi és új onnan érkezett olvasók!
Úgy éreztem, attól még, hogy a blogom, számomra (és régi olvasóim számára) nem újdonság, azért illenék egy kis nyitó beszédet írnom. :)
Így hát nem is késlekedem és megosztok veletek néhány hasznos információt az oldallal kapcsolatban.

Két éve írok blogot, egy másik ehhez hasonló blog megosztó oldalon. Idáig. A költözésem oka többrétű volt. Nem voltam megelégedve az előző oldal szerkesztési lehetőségeivel, illetve egyszerűen megtetszett a blogspot egyéni moduljai, kinézete és még sorolhatnám. ( Más kérdés hogy tegnap hajnal négyig fent voltam, mert szerettem volna valami egyedi sablont, de nagy falatnak bizonyult számomra, így még van mit fejleszteni majd az oldalon. ) De remélem idővel kialakul minden, és hogy régi kedves követőim, itt sem hagynak magamra :)

Az előző blogomhoz képest némi változtatást is szeretnék eszközölni, és nem csak a kinézetben. Úgy éreztem kinőttem az eredetileg megálmodott blog témát és célt, és valami összetettebbet szerettem volna létrehozni. Így hosszas gondolkodás és tervezés után, eljutottam idáig. Új helyen új külsővel és kibővített témakörrel várok mindenkit, akit érdekelnek a személyes történeteim, botlásaim, könyv, film és zene ajánlóim, megfűszerezve néha egy kis csajos, vásárlós, smink termékes poszttal és az elmaradhatatlan kreatív alkotásaimmal. :)

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok az új bloghoz, nagyon jó lett. :D Nekem is kell egy ilyen. :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!