Hétfői Smink

Egy kis na legyen valamilyen sminknek indult ez a mai, de azt hiszem egészen jó lett. Ezt pedig abból gondolom, hogy meg lett dicsérve :) na nem ám egy férfi által persze, de hát tőlük nem várhatunk sokat :DDD
Lessétek meg!


Ezeket a képeket nem rég készítettem, így láthatjátok, milyen jól bírta a szememen a festék az egész délutánt. Kicsit remélem, hogy ennek köze van a szemhéj alapozómhoz is, és nem feleslegesen vettem meg :)) A képek minőségért elnézést, este khmm éjjel már csak ilyet lehet ;) 
 A végére becsúsztattam a körmöcskémet is, a kis csillagok miatt :) szerintem cuki ;)

4 megjegyzés:

 1. Jó a smink és a körmöd is cuki!! Puszi :) :)

  VálaszTörlés
 2. Köszike, a körmömet épp ma kellett le törölni, mert kezdet megválni és nem akartam hogy megint lekapargassam :S :D

  VálaszTörlés
 3. Ez a smink nagyon profi!
  Van olyan hogy szemhéj alapozó?Nem is tudtam...:)
  A körmöd tényleg cuki:)

  VálaszTörlés
 4. Köszi, szépen, ma azért kipróbálhattam, hogy messze állok a profitól, de remélem gyorsan tanulok ;) és igen már egyre több márka gyárt szemhéjpúder bázist, ami elvileg, jobb és hosszan tartóbb hatást idéz elő, illetve egyes termékeknél kiemelheti a színeket is akár, én mindenesetre használom, mert ártani nem, árt,és eddig sima korrektort használtam, de ez sokkal lágyabb és könnyebben eldolgozható!

  VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!