Mac Me Over! Budapest, Westend...

Sziasztoook! :) nemrég értem haza :P és még mindig teljes sminkben pompázom, ugyanis ma volt a nagy MAC- átalakítás!


Korán reggel indultunk, az én kis Balázsommal, aki betegen (cegéééééény) is nagyon jól viselte a mai sminkelős vásárlós tortúrát :D 11 körül felértünk Pestre, és minden kalamajka nélkül megérkeztünk a Westendbe. Első utunk egyből a  MAC bolthoz vezetett, gyorsan lejelentkeztem, kitöltöttem a papírosomat, aztán egy kis vásárlás után (neeeeem magamnak kivételesen, hanem a bátyámnak vásároltam :D) máris repültem a smink mester keze alá, hogy átalakuljak :) Teljes mértékben rá bíztam magam, a kedves hölgyre, és mikor megkérdezte hogy színes legyen vagy naturos a smink, természetesen a színeset mondtam, hiszen ha már eljöttem, akkor csapjunk oda neki, ugyebár. És bár abszolút nem mondtam semmilyen színt, a sminkes annyira rá/m érzett, hogy egy gyönyörű, füstös lilát választott nekem, aminél szebbet elképzelni sem tudtam volna magamnak :) Nagyon élveztem az egészet, teljesen más volt, egyáltalán egy profi keze alatt lenni, és persze élvezet volt ilyen nívós smink termékeket használni. Össze sem hasonlítható a drogériás sminkekkel, persze nekem nincs bajom velük, mert azokat használom és szeretem is őket, de érzik a különbség! A színek gyönyörűek, erőteljesek, az alapozók finomak és könnyűek, és hát egyszerűen csodálatos velük a végeredmény :) A smink után szintén egy kedves fiatal fodrász leányzó kezei alá kerültem, akinek már annak előtte is megcsodálgattam a munkáját, így nagyon örültem, hogy oda jutottam pont hozzá ;) és nem is csalódtam, kezdtem azt érezni hogy olvasnak a fejemben, :D ugyanis, semmit nem mondtam mégis kitalálták mi a stílusom és mi az amit szívesen viselnék. Laza hullámokat tett a hajamba, majd ezután kicsit vadócosra feltűzte nekem az egyik oldalra a hajam, és tá-dám, máris egy másik ember lettem! :)
Isteni volt, csak dicsérő szavakat tudok írni, mert bearanyozták a napom! Egész nap úgy éreztem magam mintha csillognék, és jó volt a tükörbe nézni :) most pedig szomorkodhatom, ugyanis semmmi kedvem nincs lemosni, ezt a gyönyörűséget, vagy kibontani a hajam, de sajna muszáj lesz majd :(
 
Szívesen használnék persze én magam is MAC termékeket, de két óriási akadály van köztem és a termékek közt, az egyik az ár, sajna nekem még túl drága :( a másik, meg az hogy csak Pesten van bolt, így nem sűrűn tudnék vásárolni. De amint lesz rá lehetőségem és anyagi forrásom, biztosan MAC fanná válok :)
Ezután még vásárolgattunk Balázzsal, de most nem kerül be a guilty kategóriába, ugyanis tudatosan és felkészülten vásároltam, egy borítéknyi kuponnal indultunk el, és én mindenhol fel is használtam. De magamnak ruhaneműt most nem vettem, mert azt holnap akarok, illetve majd a Glamour napokon szintén kuponnal. Helyette meglátogattam a hőn áhított boltomat, a Kreatív Hobby-t! Persze a szívem szakadt meg, mert mindent megvettem volna, de sajna az azért drága mulatság lenne, így csak vettem két szín süthető gyurmát, egy piros zselé viaszt, talpas kanócot, kis dekor mütyüröket (majd bemutatom), plusz mozgó felragasztható műanyag szemecskéket :))) de lett volna még mit beszerezni :(  természetesen nekik is csak Pesten van boltjuk :SSS (mondtam már hogy utálom amúgy a fővárost :DDD kisajátítanak mindent) ezenkívül a Rossmanba vásároltam egy két dolgot ami kellett, a H&M-be vettem egy kis bizsu nyakláncot illetve zárásképp a Libriben egy könyvet ami hamarosan a mozikban is látható lesz film formájában Anne Hathaway-vel.
Yaaah és láttam Vastag Tomit :DDD csak nem jutott eszembe hogy ő melyik is meg hogy :DD de kis cuki volt :D
Ésss persze a végére, akkor kaptok egy két képecskét is, csak hogy illusztráljam a leírtakat! (Happy Faceeeeeeeee :PPPPPP ) Ugye már mondanom sem, kell hogy ez a fényképező abszolút nem tükrözi a valóságot, mert ez bizony élőbe sokkkkkal gyönyörűbb :)








7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett Cicukám!!! A facre miért nem a 3-as és az 5-ös kép került fel ?? Azon még jobban látszik a pofid és a hajad !!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :)) Am nem tudom, mert akkor még nem válogattam, csak beszúrtam, oda képet és ennyi, a válogatást már itt végeztem :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű vagy. :) Mint midig. :)

    VálaszTörlés
  4. De aranyos vagy :)) köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Gina gyönyörű lett a smink is és a hajad is:)

    VálaszTörlés
  6. De irigy vagyok :))) húúúúúúúú nagyon jól nézel ki csajszi :))))

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen lányok :) a szívem szakadt meg lemosni a sminket ( ráadásul, elég ragaszkodó is volt :DDD ) meg a hajamat is sajnáltam kibontani :(( de megérte, olyan szép volt az egész :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!