I'm Guilty!

Az előző bloghoz képest, mindenképpen szerettem volna annyi változtatást eszközölni, hogy legyenek állandó témák. Egyelőre a saját magam megfigyelése állapotban vagyok :D szeretnék olyan témákat választani amiről biztosan tudom, hogy nem merül ki egy-két post után. Az első ami ma eszembe jutott az, az  I'm Guilty vagyis bűnös vagyok.

Az ötlet nem a sajátom, egy számomra kedves blogban láttam, de nagyon megtetszett és ezért szeretném én is beépíteni az állandóak közé :) És hogy miről is van itt szó? Nem meglepő módon, mivel nő vagyok, egy bizonyos rossz szokásunkra építjük ezt a dolgot, méghozzá nem másra mint a vásárlásra :P Szóval itt olyan dolgok fognak megjelenni amelyre elcsábultam, esetleg nem terveztem, hogy megveszem :) Ma két ilyet szeretnék megmutatni. Az első az egy könyv amit már kinéztem korábban de nem akartam megvenni egyelőre, de a hétvégén 20% kupon akció volt a Libri-ben így nem hagyhattam ott :)
 Digitális Fotózás Tükörflexes géppel. Elsőre nem hangzik valami izgalmas olvasmánynak illetve valószínűleg nem is érdekel mindenkit, de nem titok, hogy szeretek fényképezni és szeretnék venni egy komolyabb gépet illetve szeretnék el sajátítani olyan dolgokat amikkel egyre jobb és szebb képeket készíthetek. Mielőtt viszont gépet vennék, megfelelően szeretnék informálódni, ezért vettem a könyvet is, illetve sokat kérdezgettem már profi fotóst is a témában, hogy végül, ha majd egyszer rám szakad a nemzeti bank, ne bután álljak a boltba, hogy mindegy nekem csak sok megapixel legyen :P
A másik kis zsákmány az ez a póló. Szerelem volt első látásra :) megláttam a boltban és tudtam, hogy nem hagyhatom ott! Először is a szín, imádom a szürkét és igen rengeteg szürkém van, de ettől nem érzem magam szürkének :D A második a minta a felirat : Vintage. Mindig is imádtam a Vintage dolgokat, csak kb. úgy 3 hónappal ezelőttig nem tudtam, hogy ennek ez a neve :D de most már tudom, így mikor megláttam, már csak ezért is tetszett [ igaz maga a póló annyira nem Vintage stílus szerintem :D de sebaj ]. A harmadik ami olyan kis különlegessé teszi az anyag. Bár a fényképen annyira nem látszik de a lány sapkája, más anyagból van mint maga a póló, kicsit olyan szőrös szerű [na ezt marha jól leírtam nektek :D ]. Volt belőle kapucnis pulcsi is, de az drágább is volt, plusz az nem nézett ki ilyen jól ;)

Szerintetek bűnös vagyok ;) ?

7 megjegyzés:

  1. Először is azzal kezdeném,hogy dobtam egy hátast a blogtól.Nagyon szuper lett!!!!!Valahogy új lendületet vett az egész:)
    Hogy a kérdésedre válaszoljak, ha Te bűnös vagy együtt égünk a pokol tüzében:)Imádok vásárolni, és mindig első látásra szerelem alapon:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen jól esik, reméltem hogy könnyebb lesz a váltás, de meggyűlt vele a bajom :D Az új lendület remélem kitart még jó sokáig mert ezt szeretném! :)
    Yap és így már megnyugodtam hogy nem egyedül süttetem magam majd pirosra a pokolban :DDD

    VálaszTörlés
  3. én is veletek tartok :( :)) de nőből vagyunk, és én ezzel a kijelentéssel felmentést is adtam magunknak :)
    Nagyon szuper lett! Tényleg ég és föld a két blog. Még egy ideig szokni kell :))

    VálaszTörlés
  4. Jó kis társaság lesz már a pokolban, mert én is veletek tartok!!
    Nagyon szupi a póló, én azt hittem hogy sapkát is vettél!! :D :D

    VálaszTörlés
  5. Anita, Anya, örülök, hogy már jó kis társaságban leszünk :DDD És a pólón tényleg olyan a lány sapija mintha az külön lenne :D ultra mega cuki, sajnos már szennyesbe is került mert persze hétfőn azt kellett felvenni :DD

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!