Sunday Ritual Special Editon - 2013 kitekintő

2013. első bejegyzése, juhuuu és egyben az első Sunday Ritual- ja, ami kicsit más lesz most, szeretném felvázolni az idei terveket, álmokat, hátha tud valaki más is ebből erőt, ihletet meríteni, illetve, hogy számomra is meglegyen minden feketén-fehéren :)



Heti történések:

♥ Szilveszteri buli ♥ sok nevetés ♥ vodkanarancs - sprite pezsgő :P ♥ csipke felső ♥ anyu fasírtja ♥ 57. hónapfordulónk Balázzsal ♥ Chillis vacsi ♥ nagy elhatározásom megvalósításának kezdete (feljegyzem. 2013. jan. 4. ) ♥ kitartás ♥ tervezés az évre ♥ ez a DAL ♥ hajat rázva táncolni :) ♥ Mozi - Lehetetlen



2013 - as tervek:

Sokat fotózni és fejlődni: ehhez már hozzá is láttam, és elkezdtem egy 365 -s projektet az-az mindennap készítek fényképet és egyet fel is töltök egy albumba, (az nem ígérhetem hogy mindig a Canon-nal mivel biztonsági okokból sajna nem mindig lehet nálam, főleg ha tömegközlekedéssel utazom a környéken :( azt hiszem az errefelé lakók értik hogy miről is beszélek :/ ) ha valakit érdekel a tumblr -s oldalamon követhetitek, a 365 Project címke alatt:


Tanulni: huhh hát ez nehéz, most is épp Gazdaságszociológiát kéne tanulnom ;) de idén szeretnék minden tantárgyat sikeresen kipiálni és nem csúsztatni... HAJRÁ!!! :)

Új dolgokat kipróbálni: lehet az bármi, étel, testmozgás, kreatív tevékenység akármi, ideje el kezdeni élni, nem igaz? ;)

Többet olvasni mint tavaly: 2012-ben nagyon keveset olvastam, szégyellem magam mert csak a lustaság miatt történt mindez, és a sok szép könyv amiket vettem ott csücsülnek a polcon, így idén fogadom, hogy sokkal-sokkal több könyvet el fogok olvasni!

Pozitívnak lenni ahogy eddig: a sunday ritaul is ezt a célt szolgálta már kezdetben is, hogy a hét végén ne arra emlékezzem mi volt rossz a héten, hogy reggel kitört a cipőm sarka és lekéstem a buszt... hanem hogy milyen szerencsés dolgok történtek velem és miért lehetek hálás!

Kevesebbet költeni, butaságokra: sokszor olyasmit veszek aminek semmi értelme és később amikor pénzre lenne szükségem megbánom, így ezt szeretném kicsit lecsökkenteni, az előző években már sikerült kontrollálnom magam valamennyire, de még mindig nem az igazi :D

+1 : egy különleges kihívás, amit még nem árulok el, egyrészt mert nem szeretném elszólni, vagy hogy ha kudarc lesz bűntudatot kelteni saját magamban, másrészt, még számomra is kissé kiforratlan a dolog, így erről majd akkor írok ha már minden letisztult.  


2 megjegyzés:

  1. Nagyon inspirálóak a 2013-as terveid, a 365 napos kihívásért pedig le a kalappal - én nem tudnám magam tartani egy ilyen napi feladathoz (pedig szeretném). Megyek is és követlek a tumblr-ön!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, megtisztelő :) én is követlek most már ;) egyébként a napi egy fotó nem olyan nehéz, annak idején szerettem volna a Egy képet óránként projektet megcsinálni mert annyi inspirálót láttam, de valahogy itthon a négy fal között nem találtam elég érdekes dolgot minden órára, de később majd lehet újra nekivágok :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!