Sunday Ritual / 01. 06. -01. 13./




Sajna most csak a gyors heti összefoglalóval tudok jönni, ugyanis a vizsgaidőszak még javában zajlik, megkezdődött újra a debreceni suli is, így egyelőre nincs időm még a postokat sem megírni amik a fejemben motoszkálnak :D de kitatás már nincs sok hátra aztán végre kicsi nyugodtabb időszak jön, addig is  a heti "színes" :P

♥ jeles gazdaságszociológia vizsga ♥ ropi evés ♥ fényképezni ♥ sorozatok újra ♥ hóesés ♥ kakaót szürcsölni ♥ kindle-el olvasni ♥ panni - a teáskanna :) ♥ szőrös bakancs ami jó meleg ♥ ételeket új-egészségesebb módon elkészíteni ♥ pénteki sikeres társadalmi kommunikáció-s vizsga ♥ suli ebéd otthonról ♥ ötkor kelni és minden tervezett dolgot időben végrehajtani ♥ félig diabetikus pudingtorta  ♥ a tél színei ♥ ez a DAL ♥ magánéleti sikerek (amelyeket hamarosan itt is megosztok majd :) ) ♥ már csak három vizsga... ♥





2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a vizsgákhoz! :) A dalt, sajnos nem tudom megnézni, mert nincs link. :/ Megkívántam most a kakaót amúgy, hogy olvastam nálad. :D Meg cuki az a Pickwickes kis kanna is. :)



    Szeretem ezeket a posztokat. ^.^

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, a link hibája az én készülékemben volt :D javítottam, sajna megint rosszalkodik a blogger a mozillával nem nyitja meg a kép beszúrás semmilyen formáját, így míg ezzel szöszmötöltem megfeledkeztem a linkről :/ de ha visszatérsz hallasd meg :)
    Panni teáskanna a kedvencem, még a tea is jobban esik belőle :P

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!