Évforduló

Na nem szülinap és nem is párkapcsolati, de mégis nagyon fontos évfordulót ünnepeltem ma. Egy évvel ezelőtt történt ugyanis, hogy besétáltam életem első ZUMBA órájára Rátkai Krisztihez és azóta mintha ki sem léptem volna az edzőterem ajtaján :) Az életem teljesen megváltozott, újra felfedeztem a mozgás örömét, megismerkedtem sok-sok kedves emberrel, barátokra leltem, részt vettem megannyi fergetes bulin, Zumbáztunk kis csoportban - nagy csoportban, kültéren-beltéren egy szóval volt itt minden!

Idén pedig megfejeljük ezt egy óriási több mint 120 fős Görögországi 10 napos Zumba táborral, amit már alig várok és számolom vissza a napokat ( még app-ot is töltöttem a telefonomra hozzá :D )

Most már tudom azt, amit az első pár hét után csak sejtettem, hogy azzal a bizonyos első órával meghoztam életem egyik legjobb döntését :)

Ma pedig nem csak az évfordulót ünnepelhettem, hiszen eltelt egy újabb hét a diétás korszakból :P így ma méretkezés is volt:

Kezdősúly: 67 kg
1. hét után: 65,5 kg (-1,5 kg )
2. hét után: 65 kg (-0,5 kg )
3. hét után: 64 kg (-1 kg )

Úgy bizony, újabb kilótól szabadultam meg *büszkefej* ;P



3 megjegyzés:

  1. Gratulálok! A súlyvesztéshez, a Zumbához, az évfordulóhoz, mindenhez! :) Mellesleg jó a tornás rucid. :D És tök jó, hogy teszel ki képet is. :) Olyan szép színe van a hajadnak. :) Gratulálok még egyszer! :) :) :)

    VálaszTörlés
  2. Elájulok, milyen csinos vagy! :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!