Sunday Ritual / 09.02 - 09. 09./



Ez a hét a tunyulásé és a szórakozásé volt. Nem tudom mi volt velem, mindennap elterveztem, hogy megmozdulok, mosok főzök miegymás, de egyszerűen nem ment, de mivel még nem is hajtott a tatár végül rá(magamra :D) hagytam a dolgot, ha erőre kapok úgyse lehet megállítani, olyankor bepótolom a tunyaságot :D szuper-örömteli dolgok azonban voltak a héten is:

 
 ♥ vacsora a Chilliben ♥ szám ami nem megy ki a fejemből ♥ meki ♥ ősz (L) zsemlében sült sonkás tojás (utolsó kép) hmmm... isteni finom ♥ nosztalgia: Sims2 ♥ elkészült emlékképek (L) Step Up 4 - wáááááááááá kb. ennyit tudok hozzá fűzni...♥ Nachos, rájöttem, hogy szeretem :D családi ebéd Balázséknál Csingiling Zsuzsáékkal a moziban, míg a fiúk a Feláldozhatók 2-t nézték :) ♥ vodkanarancs ;) ♥ Zumba partyyyyy!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!