Öröm és boldogság!

Hallo, hallo! Elnézést hogy régen jelentkeztem (megint) de őszintén egy kis korai őszi-téli depibe estem :) és most nem volt kedvem írni, de a világ mára nagyot fordult! Aki ismerősöm facen az már valószínűleg láthatta az idei karácsonyi ajándékom :D aki nem az majd most lentebb megcsodálhatja.

Arról már olvashattatok itt nemrégiben hogy beiratkoztam egy új suliba is, és ennek kapcsán ismét felmerült az hogy jó lenne már egy komolyabb fényképezőgép (na most lelőttem a poént :D ) de sajna az anyagiak továbbra sem voltak adottak ehhez a lépéshez így maradt az álmodozás. Viszont ami változatlan szerintem míg élek :) az a kedves szüleim és édesanyukám mondása mi szerint úgy mág nem volt hogy ne lett volna valahogy. A problémámat ők is ismerték, főleg anya :D így esett hogy ők felajánlották, hogy megkapom a hőn áhított gépre valót karácsonyra de aztán a fa alá már semmit sőt egy szó sem addig sem :D de hát ki hallotta már ezeket azután hogy kimondták a fényképező szót :))) Így ma délután a család kollektívan felkerekedett apával, megvártuk míg az euróból forint lesz és száguldtunk a Media Markt-ba. Apukám még volt olyan rendes, hogy megkötötte rá a +1éves meghosszíbtott gyári garanciát és az összesen 2 éves törés stb. biztosítást, így talán nem fogok szívinfarktust kapni minden egyes le-fel vételkor :D
Így most nagy a boldogság, de még milyen nagy, még mindig alig hiszem el mikor fogom, hogy ez az enyém, és itt is marad :P de ismerkedünk, és remélem sok-sok remek kép készül majd vele, amit itt majd meg is osztok veletek :)

Addig is itt egy csuda kép róla + egy korábbi bejegyzés amikor említettem, hogy erről a kis gépről lenne szó :)
Bejegyzés


Az elmúlt hetek beszámolóival egyebekkel pedig hamarosan jelentkezem, most már nincs depi ;)




4 megjegyzés:

  1. Hátttőőőőőőőőő... Anyukád meg Apukád nem akar örökbe fogadni????????????????????????

    VálaszTörlés
  2. De jóóó!!!!Mi akik olvasunk tudjuk mennyire vágytál rá :) Legyen benne nagyon sok örömöd és készíts rengeteg gyönyörű képet, amit ha időd engedi velünk is megoszthatsz!:)

    VálaszTörlés
  3. Egészséggel használd! Azt hiszem megfelelő helyre került ez a kis gép! Olyan jó képeket szoktál csinálni!
    Kérünk a remekművekből mi is !!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen lányok :P Már készültek/készülnek a képek és igyekszem minél többet megosztani veletek itt. :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!