Ünnepi Hangulatok I. rész

Ho ho ho! :) Sajna már lassan mindenki leelőzött, az adventi és ünnepi készülődős bejegyzésekkel, de az elmúlt hét nekem még elég húzós volt, az utolsó hetem volt a munkában és a héten 3 tantárgyból is vizsgáztam így nem tudtam írni, de most már pótolom folyamatosan, kezdve most... :)

 Szóval mint ahogy írtam a munka véget ért.... sajnálom. Valószínű, hogy nem ez álmaim munkája, mivel más pályára khmm "készülök" de tetszett kezdésnek. A munkatársaimat megszerettem, minden nap volt miért fel kelnem, nagyjából végre normálisan étkeztem :D Balázzsal ebédelhettem minden nap, jókat beszélgettem ilyenkor az ott dolgozó barátokkal és így hamar elfutott a 2 hónap :( most egyenlőre pihenő pályán vagyok, program leghamarabb februárban várható, így addig nagy valószínűséggel tanulás lesz :) Ami ha itt tartunk nem is ártana :DDD a 3 vizsga eredménye a hétvégén eképpen alakult: 1 - 4 - 2! őőőő hát igen (Anita légyszíves ad meg a titok nyitját neked hogy sikerült 2 gyerek mellett mindez 91%--ra :DDD ), sebaj azért így is jó, mert igazából úgy indultam neki hogy mind 1-es lesz :D szóval ahhoz képest nem olyan hervasztó az eredmény, de az elkövetkező vizsgákat azért szeretném kihozni elsőre 2-esre legalább :D szóval tanulás lesz kérem! Na és persze készülőőőődés, mert itt a december és itt vannak az ünnepek.

Nem tudom hogy lehet hogy nem, de idén, talán először életemben, azt vettem észre, hogy megkedveltem a telet! :) Tessék lehet megdobálni :D de tényleg így van, pedig sose szerettem, utáltam a hideget (na ő persze most se a barátom :D ) a sapkákat, sálakat, a réteges öltözködést, a téli lábbeliket, és még sorolhatnám. Most viszont talán az enyhe ősznek vagy az évek múlásának köszönhető, de egyre jobban szeretem ezeket a dolgokat. Imádom a sapkáimat, náluk jobban talán csak a sálakat imádom :P és sokkal többet veszek fel csinos szoknyácskákat, mert élvezem hogy nem muszáj ehhez fél pucérra vetkőzni, csak kell egy csini és meleg harisnya és már mehetek is. A lábbeliket is megszerettem, mostanra már a csizmámat is betörtem, még a suliba is elmentem benne és kibírtam benne az egész napot. Ma pedig külön élveztem, hogy felvehetem a jó kis lábszár melegítőmet a moziba.
Nem a legjobb beállításom, mert olyan mintha már a 6hónapban járnék :D de a lényeget értitek :D

És ha már tél ugye akkor jön nekünk a mikulás, a karácsony és itt lesz még a szilveszter is, így mint mindenki másnál, már nálam is kikerülnek a karácsonyi dekorációk szépen lassan, de hogy pontosan mik is azt most meg is mutatom:


 Természetesen van az adventi koszorú, már harmadik éve van meg ha jól emlékszem, ezt én készítettem, idén egy pár apróbb mikulásvirággal dobtam még fel, de egyébként minden a régi :)

 Készítettem idén egy kisebb asztali koszorú-díszt is, amin kis rénszarvasok figyelgetnek, lustálkodnak :D

 A mikulsáok pedig mindenhol jelen vannak, majd figyeljétek meg ;)

 Az üzenőfal is ünnepi díszbe öltözött!

 Ugye? Megmondtam :)


 Még az ajtómra is akasztottam egy kis koszorút

 A visszaszámlálás pedig kezdetét vette :)

Angyalka - anyától 

 
A mini karácsonyfás mécsestartó pedig itt díszeleg a gép mellett :)
Már csak egy pár papír dekoráció hiányzik, illetve az üvegre a matricák és az égők, de azokat majd később rakom ki.
Idén ügyes kislány is voltam, így már az ÖSSZES karácsonyi ajándékot beszereztem, sőt mi több be is csomagoltam :P az anyáék egyik ajándékát pedig még össze is szereltem :) ezt Gabival ketten vettük nekik, az ötlet természetesen az enyém volt, mert most először volt saját fizetésem és szerettem volna valami nagyobb ajándékot venni anyuéknak, egy kicsit visszaadni és egy kicsit modernizálni a szobájukat. Előtte azért megkérdeztem anyát is, tetszene e neki és mivel áldását adta ezért aztán megvettük ezt a két új fotelt, hisz a régi már igencsak retro volt :D


Nagy nevetések közepette sikerült is összerakni, ugyanis a huzat és maga rács külön volt, de úgy lett ugye megvarrva hogy pontosan akkora a huzat mint maga rács így NÉGYEN :D egyszerre húztuk nyúztuk hogy rá tudjuk húzni :D érdekes jelenet volt ráadásul ugye KÉTSZER XD.
Így ők már mindenképpen a fa alatt lesznek :D de azért még anyának is kerül mellé ajándék :) Mivel az ajándék beszerzéssek már nem kell többet bajlódnom, most már csak a ház rendbeszedése és a sütkérezés lesz hátra, mindezekhez pedig megvannak a hangulat fokozóim :) szereztem be mézeskalács illóolajat és a hangszóróból a  szokásos 364 karácsonyi dal albumom mellett új kedvenceim a Glee kis csapatának karácsonyi feldolgozásai szólnak. Jobban megy tőle a munka is ;)
Hallgassátok ti is:

Ui: Tudom, hogy senkinek nem volt különösebb baja a betűtípussal amit használtam, de végül én valahogy mégsem tudtam megszokni így átváltok egy egyszerű mintára. Remélem ettől még szívesen olvastok ;)

8 megjegyzés:

  1. Tünde és Bence2011. december 4. 18:53

    Ismételten azt kell hogy mondjam, le a kalappal előtted, és továbbra sem csalódtam benned...kis cuki vagy, és ügyi...hát a vizsgát már megbeszéltük arra nem írok semmit...munka: én is nagyon megszerettelek, de ezt egy ideje már tudod, és nyugi, Te leszel az első akit vissza kérünk, amint lehet :-)holnap tali a buliban puszi :-)

    VálaszTörlés
  2. Látom, te sem ismersz tréfát, ha dekorálásról van szó...:) nagyon szép minden! te is, mint mindig!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszene a dekoráció itthon. Valahogy tényleg rá kellene vegyelek, gyere el lakberendezni hozzánk is.

    VálaszTörlés
  4. Köszi csajok igyekszem megteremteni a hangulatot :) Reni már repülöööök is :P

    VálaszTörlés
  5. Ohhh de csini vagy :) megint divat a kalap, és neked jól is áll! hordod remélem :)
    A szék összerakásáról is kellettek volna képek :) vagyis fotelekről.... egészséggel nyúzzák anyukádék !
    A dekorációk nagyon aranyosak. Imádom az ilyen kis mütyiket, a karácsony pedig épp a kedvenc ünnepem :)
    Jó ez a kis dal! ezt fogom most nyomatni :D :D

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!!! :) a kalapot hordom, bár most már téliesebbekre álltam :D és hát a fotel összerakásról nem készült kép pedig biztosan minőségi lett volna :DDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  7. Csini vagy mint mindig,a kalap nekem is bejön. A fotelek szupik használják anyáék egészséggel.
    Nálunk is fel kerültek a dísz tárgyak és az égők Csenge most ebben a korban nagyon élvezi.

    VálaszTörlés
  8. Hahó Gina!!!! Eltűntél kicsit! Hol a II.rész? :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!