Megújulás


Üdv újra itt! 
Mintha ezer éve nem írtam volna ide, pedig azért annyi még nincsen ;) de úgy látom ezzel nem csak én voltam így mostanság, a héten elég sok visszatértem post-tal találkoztam. Én már egy jó ideje tervezem a megújulást, de bevallom őszintén elég sok minden visszatartott. Az elmúlt hónapokban hatalmába kerített az alkotói válság, nem éreztem úgy hogy írnom kéne. Mivel elég sok hasonló gondolkodású blogot követek sokszor éreztem úgy, hogy ők már megírták amit én gondolok és minek mégegyszer ezt megtenni mikor javarészt egy körben mozgunk/olvasunk. Ezenkívül mindig is úgy gondoltam csak akkor írjon az ember ha szeretne, ha a szívéből jön, kényszerből, post dúsítás miatt felesleges, így inkább én sem tettem. Eseménytelennek nem mondanám az elmúlt 2-3hónapot így erre nem is hivatkozhatom ;).
De most itt vagyok, és úgy éreztem kell egy kis változás ide a blogra is, ami valószínűleg nem csak a külsőben fog megmutatkozni, amint észrevettétek egy kicsit photo-blogosabb témát választottam ez nem véletlen ugyanis nem tudok garanciát adni továbbra sem, hogy ismét rendszeresen írok, legalábbis egyelőre, de ha másképp nem egy-két fotóval és néhány sorral majd igyekszem meglepni titeket. Addig is míg beáll majd az új rend, az elmúlt eseményekből fogok csemegézni :)


Ui: a blog külseje még fejlesztés alatt áll, legalábbis remélem :D egy-két apró dologra még nem jöttem rá, de remélem azért tetszik így is.

3 megjegyzés:

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!