Péntek - Mérleg


Micsoda jó kis címet találtam :D úgy bizony tegnap ismét eljött a mérlegelés, nem tudom más diétázok ezzel hogy vannak, de én akármilyen héten is vagyok túl akkor is ha tudom, hogy rendesen mozogtam ( az izomláztól most is alig bírok ülni :D ) és a diétát is betartottam, mégis mindig remegve állok a bűvös mérleg elé. És mindig izgulok hogy talán még egy fél kiló sem ment le rólam, hiába a küzdelem.
Ma csalódás volt a nagy izgulás után, méghozzá pozitív csalódás :) de nézzük a számokat:

Kezdősúly: 67 kg
1. hét után: 65,5 kg (-1,5 kg )
2. hét után: 65 kg (-0,5 kg )
3. hét után: 64 kg (-1 kg ) 
4. hét után: 62,5 kg (-1,5 kg)
úúúgy bizony, múlt hét óta nem hogy fél hanem másfél kilót ledobtam! Kerek fordulóhoz is érkeztünk, eltelt egy hónap és én már megszabadultam 4,5 kg-tól! Nagyon büszke vagyok magamra és kicsit izgulok a jövőre nézve, nem tudom mikor várható a gonosz és minden fogyokúrázó réme a : stagnálás :D de remélem megküzdök azzal is ügyesen, még 5,5 kg van vissza, ami körül belül félidőt jelez, de én nem sürgetek semmit, az eredeti célomat is úgy állítottam be, hogy körülbelül júniusra érjem el az 57kg-t szerintem ez menni fog úgyhogy megnyugodtam :)
Az evéssel már abszolút nincsen gond, már feleannyira sem kívánom azokat a dolgokat amiket az első pár hétben igen, szerencsére nagyon megszerettem a régi kedvenceim diétás változatait is, legutóbbi szuper döntésem a diabetikus sárgabarack lekvár volt, reggelire-tízóraira kis ceres vollkorn kenyérrel tökéletes és nem is érzek különbséget a sima lekvárhoz képest :P
Amivel még mindig problémák vannak néha az az időzítés, vagyis hogy reggel időben kelljek fel és beleférjen az 5 étkezés a napba. 
Tegnap a sikeres méretkőzés után megleptem magamat egy szép Biotech-s rózsaszín shaker-el ugyanis hétfőn érkezik végre a boltba tasakos fehérje, és hát akkor már legyünk stílusosak ugyebár :D
plusz vettem végre a Decathlon-ba 0,5kg-s súlyzókat a toninghoz, mert itthon nekem csak 1kg-ak voltak és próbálkoztam is azokkal, de hosszú távon csak rontanék ezzel a helyzetemen, és az eredeti toning stick-ek is csak 0,5kg-ak úgyhogy ez már kellett. Na és persze hogy-hogy nem (ez most tényleg véletlen volt) ezek is rózsaszínűek :D
Pink fitness rulz :3


6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szép eredményhez, nagyon ügyes vagy és kitartó! A cuccok meg nagyon cukik! :) (Én egy kilósokkal nyomom, de mentségemre legyen mondva: rózsaszínek!) ...:)
    Ginám, láttam nálad azt a frankó könyvolvasó-tokot, párizsost...Azt hiszem azt mondtad, Balázstól kaptad...elárulod, hol lehet ilyen szép dizájnosakat kapni? Én is szeretnék, de ezek a sima bőrtokok vagy műbőrtokok nem tetszenek annyira, amennyibe kerülnek, ha ennyi pénzt kiadok, akkor már valami mintásat szeretnék...
    Ja, és amit még akartam: ha még nem vetted meg: az Alexandrában 1.500 körül van 3.500 helyett a 2013-as Zséda-könyv...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :))) na akkor rózsaszín súlytársak vagyunk :P A könyvolvasó tokot a bátyuskától kaptam és a meskáról rendelte, itt írtam róla:
    http://kollazs-a-mindennapokbol.blogspot.hu/2012/12/karacsony-utan.html
    és itt van a közvetlen link is:
    http://www.meska.hu/ProductView/index/534298?sp=13
    ennél az eladónál van sok-sok szép a további termékei között, én is azért rendeltem mert a műbortok nem is tetszett és nagyon drágállottam is őket :(
    Na háááát gondolhattam volna hogy megint lesz akció a Zsédára de én még tavaly előrendeltem így már októberben megvolt :D de most legalább tényleg abba írok mindent és hordom is magammal :)))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is, nagyon szép eredmény! 4,5 kiló rengeteg szerintem, csak így tovább!:))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, számomra is rengetegnek tűnik főleg mert én nem érzékelem annyira ezt a változást, de rengeteg ismerős és családtag elismerően nyilatkozott így kezdem én is elhinni :)))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, megnéztem őket és vannak nekem tetszők is...na, majd nemsokára...:)

    VálaszTörlés
  6. Szívesen, remélem majd dobsz fel egy képet ha meglesz :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!