Karácsony után...

A karácsony elmúlt, gyorsan ahogyan az lenni szokott, az ember csak várja és várja készülődik, gondosan becsomagolja az ajándékokat a szeretteinek, aztán miután földet érnek a csomagolópapírok, az egész varázslat egyszerűen véget ér, ilyenkor kicsit mind elszomorodunk, tudjuk vissza kell térnünk a valóságba a hétköznapokba, de még van egy kis időnk év végéig, így mindenki felavathatja az ajándékokat és együtt lehet a család, ami nálunk se volt idén se másképpen.



A szenteste nálunk mindig "szent" ilyenkor itthon maradunk, és nálunk se jöhet senki, ez csak a szűk családé, idén előre dolgoztunk mivel anyuék csak szombat hajnalban jöttek haza Németországból, így az ételek nagy részét keresztanyukám előkészítette, én megcsináltam a süteményeket, feldíszítettem a fát és kitakarítottam a lakást. Vacsora után pedig jött a várva várt ajándékbontás, rajtam kívül mindenkinek meglepetés volt a fa alatt, mivel én már szinte minden ajándékomat előre megkaptam vagy éppen tudtam mi lesz az :D de én is vártam természetesen, hogy a családnak tetszenek-e majd az ajándékok :)

Nálam úgy alakult, hogy műszaki karácsonyom lett :D anyuéktól ugyebár a fényképezőgépet kaptam még szeptemberben, apától külön egy 1 Terra-s külső merevlemezt, amire végre elférnek a képek is, anyától pedig egy 16 Gb memóriakártyát kaptam szintén a gépbe. Balázstól szintén álom ajándékot kaptam egy rég áhított Kindle e-book olvasót (amit azóta folyamatosan használok, és rettentően praktikus, kevésbé fáradok el az ágyon fekve olvasni, mint ha a könyvet kéne tartanom), a bátyustól pedig az olvasóhoz kaptam egy Párizsos, puha borítót, ami megvédi ha beleteszem a táskámba és hurcolászom mindenhová majd :)

Persze azért az ünnep kapcsán kaptam meglepi ajándékokat is, a szűk családon kívül. A barátnőmtől Zsuzsáéktól, egy New Yorkeres vásárlási utalványt, Balázstól egy csodaszép hattyús swarowski fülbevalót, az ő családjától pedig, kis asztalt, inget, picwickes teáskannát, fülbevalót... mindenki eltalálta idén mire vágytam, bár én szinte mindennek tudok örülni :D úgyhogy ajándék terén nincs panasz, sőt! de a legjobban mégis az tett boldoggá, hogy az én ajándékaimnak mennyire örültek, Zsuzsáék és a gyerekek, Nórika ahogy kibontotta a filly póny iskolát, Balázs ahogy elővette a Police karórát, anya és Balázs szülei a kézzel készített fényképes karácsonyfagömb láttán és még sorolhatnám, de biztosan így volt ezzel mindenki, hiszen öröm kapni de még nagyobb öröm adni :)


A napok elrepültek a családlátogatásokkal, ettünk-ittunk, ahogy azt szokás, néztünk egy kismillió karácsonyi mesét, filmet és nem csináltunk semmi hasznosat :))) . Most azonban éppen az előteret gletteljük vagyis nem mi, hanem a festő :D mert hát mikor is jó festeni ha nem a két ünnep közt :P a kétlaki életet élő családoknál, ez már csak ilyen, akkor kell csinálni mindent amikor apu is itthon van, de ez most hamar kész lesz, hiszen a fal felét lambéria borítja így lényegében alig van festeni való. A szín MESEVIRÁG lesz :) gyönyörű a neve és maga a szín is szerintem, szép pasztell, lilás árnyalat, nagyon finom lágy hatása van. Anya tőlünk új fali polcot kapott karácsonyra így az is le lesz cserélve, tegnap vettünk egy cuki faliórát, és végre felkerülnek a képek amiket ő vett kint a bolhapiacon, egyszóval megújulunk, már csak az sarokülőt szeretnénk lecserélni mert már naaaaaagyon régi, de arra majd máskor kerítünk sort. Ha készen lesz majd osztok meg néhány képet itt is :) de addig is itt egy jó pár az 2012 karácsonyról, hamarosan újra jelentkezem az évértékelővel, mert már csak pár nap és itt az új év!


































5 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatosak lettek ezek a fotók! Az a gyönyörű kindle tok pedig izgatja a fantáziám rendesen - Te csináltad vagy ajándék volt?

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszönöm szépen, a tok most ajándék volt a bátyámtól sajna a varrásban nem jeleskedem :) de egyébként itt megnézheted mert Meskás és az eladónak van mindenféle, baglyos, rózsás stb.



    http://www.meska.hu/ProductView/index/534298?sp=13

    VálaszTörlés
  3. Jó olvasni, hogy másoknál milyen a karácsony. Szerintem nálatok minden OK! A fotóid is ezt bizonyítják: a karácsonyfa, az ünnepi asztal, az ajándékok, és ami a legfontosabb maga a család, hogy karácsonyra mindenki összejön.

    Köszi, hogy megosztottad velünk!

    VálaszTörlés
  4. Én köszönöm, hogy olvastok és a kommentet is, én is olvastam már nálad, tetszik a blogod, egyik este jó sokáig haladtam visszafele :D csak még nem volt alkalmam írni is :)

    VálaszTörlés
  5. Kellemes ünnepeket Gina. :) Puszi mindenkinek. :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!