Sunday Ritual / 12.16. - 12. 23. /


Sziasztok, holnap szenteste :) azután pedig kezdetét veszi az általam csak úgy nevezett; év végi zabálás időszaka :DDD mindenhol ennni és ennni és ennni kell :D de ez még odébb lesz, most lássuk mi volt a héten:

♥ beadandót leadni határidőre ♥ pesti túra és IKEA ♥ szoba átrendezés
♥ fodrászkodás ♥ képeslapot feladni a postán ♥ ZUMBA évzáró karácsonyi buli kozmetikus nagytakarítás kéz a kézben elaludni ♥ karácsonyfa díszítés karácsonyfaégők! ♥ vízesés hajfonást készíteni ♥ tip-top lakás :D ♥ jégkockára fagyós terpgyakszi ♥ kivilágított debreceni főtér (L) ♥ vásározás Zsuzsáékkal ♥ forró tea a hidegben ♥ Gyerekszáj :D ♥ mézeskalács készítés és dekorálás ♥ Balázs 26. szülinapja ♥ ajándékot adni Holnap SZENTESTE

♥ Boldog Karácsonyt Mindenkinek  



4 megjegyzés:

  1. "Ahelyett, hogy vennék Neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok Neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot. Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem azt az embert, aki itt ül velem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája."
    /Paulo Coelho/
    Boldog Karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez megint gyönyörű volt Reni, köszönöm és nektek is boldog karácsonyt!!!

      Törlés
  2. "kéz a kézben elaludni"... olyan aranyos O.O


    Tök jó volt olvasni, hogy jó heted volt. :)
    Boldog Karácsonyt Neked is! ^.^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh igen ez a hét szuper volt! Reméljük ez is az lesz :) Boldog Karácsonyt!

      Törlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!