Ajándéktippek 2.



Tegnap már elkészült az első adag ajándéktipp, a last minute vásárlóknak :D amiben ugyebár a női részleggel foglalkoztam, így ma uccu neki jöjjenek a férfiak és a nekik szánt tuti ajándékok :)

Update: ekőre beütemeztem a bejegyzést hogy hétfőn az-az 17.-én megjelenjen, azonban bokros teendőim miatt nem észleltem, hogy ez nem történt meg mégsem magától, így kicsit elcsúszott :/ sorry..


Apróságoknak:


Első szerszámos készletem, az apró ezermester kezecskéknek :) Minden eleme textilből készült, színes, figyelemfelkeltő és minden szerszám más más hangot ad ki :) A fairplaytrade - nél meg is vásárolhatjuk: 3990 Ft - ért.

Makedo -Készíts autót! készlete, igazi DIY ajándék, ez ugyanis nem más mint egy újrahasznosítható autós készlet :D Otthon fellelhető, kartondobozokból, különböző műanyagokból készíthetik el a gyerkőcök saját járgányaikat, a dobozban található alkatrészekkel, és díszíthetik a benne található matricákkal :)
A molymi oldalán megvásárolható: 3510 Ft -ért

100 db-os fa építőkocka :) klasszikus darab, és szerintem minden kisfiú örül egy ilyen készletnek. Az én bátyám igazi építőmágus volt, még anno egyszerű classic legoja volt, (akkoriban is horror áron árulták :D ) és a Titanictól kezdve, jedi űrhajókon át bármit meg tudott építeni, és jóóóó sokáig el volt vele, úgyhogy ezt csak ajánlani tudom, minden otthonba ahol gyerekek vannak :) később lehet kisebb és kisebb építőkockákat, legokat vásárolni hozzá.
A mágnes - minden ami játék oldalon ez a készlet: 5990 Ft.

Nagyobbaknak:


Ramses II. társasjáték. Nagyszerű kikapcsolódás az egész család számára, 8 éves kortól ajánlják, így már a kisebb gyerekek is bekapcsolódhatnak a mókába. Kis egyiptológusoknak pedig biztos ajándék karácsonyra :D
A Gullivernél 5690 Ft -ért megvásárolható.
Repülőgép makett. Ez már tényleg kicsit nagyobbaknak való, de szuper ajándék lehet ha lurkót érdekli a modellezéses dolgok, repülőgépek, hajók, autók bármi. Kis segítséggel természetesen a fiatalabbak is sikeresen elkészíthetik a makettet. A shopline - nál ez a modell 3048 Ft -ba kerül.

Mikroszkóp készlet. Fiatal tudóspalánták egész biztosan, írtam már a jézuskának egy szuper mikroszkópért :D szerintem nincs olyan gyerek aki a játék katalógusokat böngészve egyszer ne kiáltana fel hogy azonnali égető szüksége van ilyenre! Persze a szülők kevésbé örülnek ennek hiszen, egy normális nem gagyi mikroszkóp ára, már borsosabb... a Gullivernél ez a darab például 9990 Ft - ért vihető haza a fa alá.

Tesónak, pasinak, férjeknek: 


Egyedi mintás póló ( nem kell feltétlenül Family Guy-os ez természetesen az ajándékozottól függ :) ) talán elcsépelt, de ugyanakkor igaz is, hogy a legtöbb férfi jobban örül egy vicces pólónak mondjuk mint a zokni+sál+nyakkendő kombónak :D tesónak vagy pasinak például tuti befutó lehet, akár egy ilyen menő Stewie-s póló!
Ezen az oldalon itt<--- 3200 Ft ért tudjátok megrendelni.

Kütyüsöknek idén Tablet! A férfiak nagy többsége imádja a különböző elektronikai cikkeket, LED Tv, okostelefon, 1 giga 4 giga, sokszor csak kapkodjuk a fejünket olyan mintha kínaiul beszélnének :D Nekik biztosan örömet szerezhetnénk egy ilyen szépséggel idén. A shopline webáruházában ez a 8GB -s My Audio már 19.900 Ft ért elvihető.
 Könyvszeretőknek. Aki szereti a humort és a humoros könnyed, pörgős történetek annak KAP könyve kötelező, én jó magam már olvastam a Multigázt, sőt a folytatását is, és abszolút elismerem András írói képességeit, mert nem tudtam letenni a könyvet! És annyit nevettem, nem fokozom tovább, tökéletes ajándék és kész. A Libri webáruházában megvásárolható 3.324 Ft -ért.




Apukáknak, nagypapáknak:

Trónok harca DVD - teljes első évad. Apukáknak tudom ajánalni ugyanis az én apukám nagyon szereti már pedig ő ritkán néz ilyesmit, még mindig a Jackie Chan, Van Dame és társai a kedvenc nála :D úgyhogy ha ő nézi az már jelent valamit. Persze ha tudjátok hogy a szeretettek milyen sorozatot néz vagy filmeket kedvel akkor könnyű dolgotok lesz ezzel kapcsolatban :) A shopline-nál ennek a sorozatnak a teljes évada 7781 Ft -ot kóstál.
Közhelyesnek számíthat karácsonykor, ugyanakkor szinte mindig vehető, mert a férfiak rendszerint a farzsebbe, kabátzsebbe csúsztatgatják a pénztárcájukat, kevésbé vigyáznak rá úgy mint a hölgyek, így bármilyen jó anyagból is van hamar tönkremegy. Egyszóval cserélhető :) ez  a szép bőr pénztárca, a Csilla bőrdíszmű -nél pedig csak 4480 Ft.

 Karóra például a nagypapának, akinek már egy ezer éves még az első fizetésemkor vettem, kicsit kopott van, így most itt az alkalom hogy meglepjük egy újjal, azzal a felkiáltással, hogy ez is olyan sokáig nála legyen mint az előző :) A karóracentrum oldalán ez az elegáns darab már 25500 Ft - ért megvásárolható.







Ezzel záron az ajándéktippek második fejezetét remélem hasznos volt :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a képeslapot, én is megkaptam!:) Adj egy puszit érte anyudnak is, ha hazaért, légyszi!
    (Megnézegettem az ajándéktippjeidet és megint volt egyezés: én is vettem a DM-ben parfümöt, az anyósom kap egy nagyon elegáns Celine Dion illatot, még nekem is tetszik...:) És az is 50%-os volt!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen, a tied is megérkezett, nagyon szép, köszönjük :)) Én Celine DIon parfümöt még nem is láttam O.o de ez az 50 %-os akció nagyon jól jött most, én is vettem ajándékba is :)

    VálaszTörlés
  3. Gina nálad mindig érdemes benézni, imádom milyen kis kreatív vagy és ötletes :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!