Kommentek!

Sziasztok nemrégiben kommentelő felületet váltottam. Már nagyon régóta beleszerettem más blogon a DISQUS-ba csak egyszerűen nem tudtam, hogy is kell ezt megvalósítani, de nemrég rátaláltam és azonnal be is állítottam. Sokkal jobb mint a blogger legalábbis számomra, mivel így mutatja nekem azt is ha más blogon válaszoltak nekem ahol ilyen van, plusz van lehetőség képet is küldeni stb. stb. Ma este Anita azonban jelezte hogy nem tudott kommentelni, ez nem tudom miből fakad nekem nincs probléma, de biztos ami biztos gyártottam egy kis magyarázót segítségül.





Remélem nem lesz gond vele nagyon szeretném ezt használni a továbbiakban. Egyelőre felül még mindig azt írja ki hogy No Comments hiába vannak kommentek, de remélhetőleg záros határidőn belül a program szinkronizálja a bloggeres kommenteket és akkor ez a kis szépséghiba sem lesz :)


4 megjegyzés:

  1. Írtam a blogodról ajánlót. Itt tudod elolvasni a bejegyzést: http://hajnalweb.blogspot.hu/2012/11/blog-ajanlo-31-kedvenc.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, meghatódtam :3

    VálaszTörlés
  3. Nekem volt gondom a kommenteléssel, mert az általam használt explorert pont nem támogatta, de feltettem a mozillát a kedvedért...:)

    VálaszTörlés
  4. Ohh hát ezt nem tudtam (azt hittem már explorert nem használ már senki... csak viccelek :DD ) de köszönöm hogy feltetted miattam mozillát :)))

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!