Kész az első DIY projekt!

Végre elkészültem :)) Nem is olyan rég írtam a haladásról ITT, akkor már a festés végén jártam, és néhány apóságot leszámítva készen voltam. Ami kissé lelassított, az a tükör elkészülte és az időjárás együttese volt, amik ugyebár tőlem független nehezítő körülmények voltak. De most a hétvégén végre befejeztem és az idő is kedvezett így sikerült még kültéri fotókat is készítenem. No előbb azonban lássuk miként is folytattam a munkálatokat a múltkori bejegyzés óta.

A festés megvolt, a fehér színnel azért rendesen meg kellett küzdenem, talán elsőre nem is lett tökéletes, de a végeredménnyel meg vagyok elégedve. És itt persze azt hittem túl is vagyok a dolgok nehezén, de a végére úgy gondoltam talán nem így volt...Megérkezett a tükör, de mielőtt a keretbe helyeztem volna, szerettem volna rá valamilyen mintát. Sokáig keresgettem a neten, fel is vázoltam papírra néhány lehetségest, majd megvettem a festéket. Később azonban rá kellett jönnöm, hogy a keret túl keskeny, és szép végeredményt leginkább akkor tudnék elérni ha szabad kézzel festhetnék rá. Ez azonban nálam nem volt opció :D Plusz ami tetszett volna A4-s papíron, az nagyban már nem mutatott volna olyan jól, így végül lemondtam a mintáról. (Ha valaki tud szépen rajzolni azért nyugodtan jelentkezhet :))) )

A döntést követően nem maradt más mint a tükör behelyezése. Apukám javaslatára ragasztóért nyúltam, és itt érkezett el az a pillanat vagyis fél órányi szerencsétlenkedés után, hogy úgy gondoltam a csiszolás, javítás és a festés együtt véve is gyerekjáték volt. A fekete csumíz akármi az istennek nem jött ki a tubusból így hasfelmetszőként felnyitottam, ekkor persze folyt nagy adagban a keret pedig nagyon keskeny volt, így előbb próbálkoztam kis pálcikával kenegetni, de minden fekete trutyis lett, engem meg az idegbaj kerülgetett így fogtam és szépen nyomtam az ujjamra a ragasztót és úgy kentem a fára. Siker. Beleraktam a tükröt de nem nagyon tapadt hozzá, a két kezem pedig már csuklóig fekete volt. ( Cseppet bepánikoltam, hogy mivel is szedem majd le :D ) Végül mérgemben ott hagytam az egészet.

Szerencsére apa aznap este jött haza és megnyugtatott hogy ez a cucc ilyen és holnapra szépen megköt majd. Igaza lett, sajna ez nem változtatott azon hogy a fehér festék jó néhány helyen foltos lett, így még azt ki kellett javítanom.

A fiúk segítségével ma becsavaroztam a tükröt, beraktam a fiókokat éééés elkészültek a szép design fotók is ;)

Nekem nagyon bejön a végeredmény és igazán megérte a sok fáradtságot :)))



Most hogy már ilyen szép az asztal, kicsit átrendeztem az előteret kiürítettem egy szekrényt amibe belehelyeztem a nem állandóan használt kence-ficéket, a sminkeket átválogattam és sikeresen elrendeztem a fiókokban így az asztal már sokkal letisztultabb lett :) No lássuk:









9 megjegyzés:

  1. Erika Juhászné Pápista2012. november 9. 0:13

    Nagyon jó lett!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Kösziii szépen! :)

    VálaszTörlés
  3. Kösziiii szépen :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  5. Próba komment, vendég felhsználóként!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyes vagy. :) Nekem is tetszik. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen és a segítséget is :) és persze annak is hogy benéztél :)

    VálaszTörlés
  8. Én is szeretnék...milyen volt eredeti állapotában!? :) Nekem van egy elképzelésem a saját kis dizájnolt fésülködőasztalomhoz, de kell hozzá egy singer varrógép asztal - a gép nélkül persze :) szóval nem egy olcsó és hozzájutni sem túl könnyű - de remélem valahogy csak szerzek egyet - van itthon egy singer csak az az egy bibi, hogy családi örökség, szóval elfelejthetem :(

    http://chic-from-thrift.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  9. Szia, az előzményekről és az asztal kinézetéről itt olvashatsz: :)
    - http://kollazs-a-mindennapokbol.blogspot.hu/2012/10/kep-domping-es-beszamolok.html
    - http://kollazs-a-mindennapokbol.blogspot.hu/2012/10/elso-diy-projektem-haladas.html

    A varrógép asztal bizony nem olcsó mulatság, nekünk is van de szintén családi ereklye ráadásul még a varrógép is tökéletesen működik, de a vatera-n és a teszveszen néha találni kincseket jó áron ;)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!