Kép dömping és beszámolók

Gyűjtöttem egy csokorba néhány képet az elmúlt hétről és mivel egy ideje nem is írtam így elmaradt a beszámoló a suliról, anyáék hazajöveteléről és az azóta eltelt hétköznapokról. De ezt a problémát máris orvosoljuk :)

Szóval az ősz minden bizonnyal megérkezett amit én abszolúte nem bánok, ez az egyik kedvenc évszakom, de persze leginkább akkor ha nem esik  folyton :D szeretem a színeit, a hulló faleveleket, a teát, a pokróccal sorozat nézős délutánokat, mindent. Ugyanakkor az ősz kezdete a sulit kezdetét is jelentette. Eltelt egy pár hét, nagyjából felvettem a ritmust, bár a vasárnapok többnyire letargiában telnek a hétvégi iskola miatt. Nem tudom miért van ez hisz én egész héten itthon vagyok, de vasárnap mégis úgy érzem mintha oda lett volna az egész hét és nem lett volna szabadnap. Persze ezt talán azért érzem így mivel Balázs dolgozik és most már aktívan edzenek vagy edzést tart, leginkább csak hétvégén látom (ébren!) és mivel most ennek nagy része is kiesik, valószínűleg ezért van a "holnap dolgozol és már el is telt a hétvége és de utálom a vasárnapokat érzés" :D Ettől eltekintve eddig nem panaszkodom, holnap mivel jó idő lesz terepgyakorlatra megyünk, remélem sikerül pár jó képet összehozni majd. :)

Mindezek történese közben jöttek haza anyáék is ugyebár, hoztak egy raklapnyi mütyürt :P apának kész deficit ha megy anya is ;P én is kaptam szép ajándékokat aminek nagyon örültem. Anya a vásáron talált nekem nagyon régi bababútort babával és szekrénykével és hát persze meg kellett venni :D Apa csak úgy konstatálta hogy egy vagyonba került és nem is vagyok már gyerek aztán bla bla ... :D innen már nem hallottuk :D Anyuci ismer engem tudta hogy a szívem csücskei lesznek a kis makettek és ha egyszer sok időnk lesz apával építünk egy babházat is, és igen igaz hogy én már nem játszom vele, de remélem a gyerekeim majd nagy becsben fogják tartani, mert ez bizony érték :) lessétek meg készítettem egy-két jelenetet.



Falra akasztható keret berendezés :)

Konyhai jelenet :)

Esti mese :)

Kaptam még a készletembe újabb fürdős bigyókat is :D

Fényképeztem random







Az elmúlt héten apa belevetette itthon magát a munkába, nekilátott leburkolni a terasz lépcsőt, és mivel valami szerencsétlen éppen előttünk ejtett le platóról egy vödör beltéri fehér festéket ami beterítette a kaput, kerítést és járdánk egészét, úgy döntött festünk is :/ :D Így aztán ma lefestettük a betont, a téglát az ajtót mindent szép téglavörösre, rendesen elfáradtunk, mivel későn lettünk kész képeket majd nappal csinálok. Azért apát megörökítettem munka közben ;)


A nagy munkálatokon felbuzdulva én is belefogtam végre az első DIY projektemhez, a fésülködő asztalkám átalakításába. Az elöző blogban már láthattátok teljes egészében hogy is néz ki, íme:

Ilyen az asztal lap és a fiókok, jól nézzétek meg a réz fogantyúkat mert már eltávolítottam őket :)
Ez pedig teljes nagyságban, már fiókok nélkül.

A terv a következő: elsőnek csiszolás (a fiókok már megvannak) majd új színt kap - fehéret :) - a fiókok új fogantyút, és amennyiben nem egy vagyon új tükör is kerül a keretbe hiszen a hosszú idő alatt egy kissé megvakult már. Már pedig hosszú-hosszú ideje szolgál a családunknál a kis asztal. Ha pontosak az információim akkor anya örökölte a dédnagymamájától, szóval már mondhatni antik darab. Igazándiból én gyerekként egy ósdi ronda bútornak tartottam, később örültem neki hogy van hova pakolnom, de valahogy sosem békéltem meg a kinézetével, most azonban a design váltás után remélem örökre a szívembe zárhatom, de addig még lesz egy kis munkám vele, addig is íme amit már megvalósítottam :) :

Levettük a fogantyúkat majd lecsiszoltam a fiókokat

És láthattok egy kis előzetest az új fogantyúval is :)


Remélem meg vagytok elégedve :) hamarosan újból jövök :*

3 megjegyzés:

  1. Köszönjük a szép tartalma beszámolót!
    Ez a kis fésülködő szuper lesz, nagyon ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  2. Jobb helyre ez a gép nem is kerülhetett volna! Szuper képeket készítesz :)Öröm volt olvasni :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a kommenteket :) Thalia remélem jó lesz az asztal, kicsit méh izgulok a fehér szín miatt nehogy túl erős legyen :) Eri örülök, hogy tetszett, terepgyakorlaton sikerült egy két jobb kép majd bemutatom őket is :P

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!