Sunday Ritual /06.10./



Huh hát nem bántam, hogy a hét végére értünk, elég stresszes volt, négy vizsgám volt, bár eredetileg öt lett volna de túl soknak éreztem :D így egyet lecsúsztattam, szerencsém volt és ha minden igaz mind sikeres csak egy van ami még holnap derül ki, így az indexem jelenleg: 3x5ös 1x3-as és 2x2-es :D nagyon szép arány :PPP

továbbá:



♥ Balázzsal főzni :) ♥ nyári rucikat venni olcsón ♥ talált iphone-t vissza juttatni a tulajdonosának ♥ 1literes vaníliás joghurt :P ♥ cseresznye ♥ sikeres (lehetetlennek tűnő) vizsgák ♥ segíteni egy idős hölgynek a vasútállomáson ♥ kora reggel illata ♥ fülhallgatóban takarítani ♥ paprikás-tejfölös csirke Hófehér és a vadász


10 megjegyzés:

  1. Nem látom mi van a tányéron!! Miért nem nagyobbak a képek, vagy lehet nagyítani csak vagyok bamba??
    Gratulálok a vizsgákhoz!! Remélem Gabinak is sikerülnek ilyenre mint a tiéd!!
    Puszi :)

    VálaszTörlés
  2. Zöld fűszeres csirke :D Nem lehet nagyítani ez egy Androidos programmal van csinálva és mivel 3 képet fűzök össze azért kicsi, de 640-nél nem akarom nagyobbra mert kilógna oldalt!

    VálaszTörlés
  3. A vizsga eredmények szuperek. egyre jobb vagy :)
    nyári rucik olcsón :) hol?????? :P
    Talált Iphone.... a sztorit is akarom, és ez nagyon rendes dolog volt tőled!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ohh Anita a nyári rucikat a munkahelyen vettem, mikor hoztak be nálunk :( az iphone meg csak annyi volt hogy mi mindig a tescos mekibe megyünk ott is a sarok a törzs helyünk, szépen ültem lefelé mikor észre vettem hogy valami van a remélem alatt. Mivel nem láttam senkit aki keresné beadtam a mccafe pultosnak de pár perc múlva jött is egy lány aki nagyon keresett valamit így szóltam neki hogy már beadtam a pultba és ennyi :)

    VálaszTörlés
  5. Ohh Anita a nyári rucikat a munkahelyen vettem, mikor hoztak be nálunk :( az iphone meg csak annyi volt hogy mi mindig a tescos mekibe megyünk ott is a sarok a törzs helyünk, szépen ültem lefelé mikor észre vettem hogy valami van a remélem alatt. Mivel nem láttam senkit aki keresné beadtam a mccafe pultosnak de pár perc múlva jött is egy lány aki nagyon keresett valamit így szóltam neki hogy már beadtam a pultba és ennyi :)

    VálaszTörlés
  6. Nem bizti ha már elmentél volna is megkapja a lány a pultostól :/

    VálaszTörlés
  7. A Mccafé-s pultos lány az ismerősöm, többek között miatta hívnak Ginának :) plusz egy ilyen telefont egy másodperc alatt lenyomoznak így nem érné meg nekik megtartani, na meg ott van még a sok kamera az étteremben :D

    VálaszTörlés
  8. Akkor oké :) Én pénztárcát találtam egyszer igazolványokkal. De üres volt. Gondolkodtam is rajta ha elviszem lehet azt fogják hinni hogy én rámoltam ki :( Tégláson lakott a tulajdonosa, és mint kiderült amúgy is üres volt, ebben "csak" az iratait tartotta :)

    VálaszTörlés
  9. Tavaly egy csajszi a boltban hagyta a sapiját....sokáig őrizgettem(hátha vissza jön:), aztán elkezdtem hordani :) Közben paráztam nehogy egyszer mégis visszajöjjön :)Neked tetszett a Hófehér és a vadász??Nekem tetszett...de valami hiányzott....talán Robert? :)

    VálaszTörlés
  10. Hát igen én parázhattam volna rendesen mikor nyomoznak le :D én nem olvastam és nem is láttam egy twighlitot se úgyhogy én megelégedtem a Hemsworth fiúval is :P

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!