Sunday Ritual



♥ a hét ismét elröpült, hol jobb volt, hol rosszabb, mostanság elég nagy szélsőségeket élek meg. apa hazajött a héten mert táppénzen van, ennek örömére mivel anya vett egy szép konyhabútort a spórolt pénzéből, most holnap festünk, csempézünk, linóleumot rakunk, csak hogy apa jól kipihenje magát :DDD de hát ilyen, férfiból van, nem tud megállni :)
pár szóban:

♥ szülinapozás a hét elején ♥ meglepetés ajándékot adni ♥ pónik, pónik, pónik ♥ bókokat bezsebelni ♥ zumba rendet teremteni a saját kis teremben ♥ gyerkőcöt felvenni iskolából (régi nagy vágyam volt :) ) ♥ nagyszerű délután egy nagyszerű kis hölggyel Mi Otthonunk új száma ♥ Joy kuponok ♥ ajándékokat kapni, szerettektől (felső középső, anya + Balázs ) ♥ Müllerezni Kikázni Balázzsal ♥ összebújni a hidegben ♥ Mc Reggeli ♥ édes semmittevés :)))

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom ki hogy van vele, de előttem képek pattognak ahogy olvasom a kis szavaid :) aztán lehet köze sincs a veled történtekhez, de ez van, pár szóból mindenkinek van egy kis "szabadsága" a fantáziájának :) azért a hidegben összebújásra irigy lettem ám :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy így gondolod :) és bár nem látok a fejedbe :P úgy hiszem amit írtál igaz lehet, én is mindig így voltam vele amikor még Viánál olvastam a többiek kommentjét. Remélem nektek már nem HIDEGben :D kell összebújnotok majd ;)

    VálaszTörlés
  3. Anitához hasonlóak az élményeim:))) Én a Mc Reggelit irigylem de nagyon, megint diétán vagyok :(

    VálaszTörlés
  4. Ohh Eri egy kicsi bűnözés néha belefér ;)) de amúgy kitartás küldöm a csíííít

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!