Összevonva :)

Mivel az elmúlt két napban két jeles esemény is volt ezért úgy gondoltam a posztot megosztom a kettő között, az az összevonom őket ;) remélem az érintettek sem bánják :)

Tehát először is tegnap az az április 5.-én volt az én egyetlen anyukám születésnapja :) Ezúton kívánok neki még itt is nagyon boldog születésnapot és remélem hogy még legalább vagy 50-szer ezt leírhatom az elkövetkezőkben. Ajándékot sajna nem tudtunk kitalálni olyat amilyet szerettünk volna úgyhogy megegyeztünk, hogy ha lesz valami amit szeretne megvenni vagy pl.: ha eljutunk neki szandit nézni akkor azt mi fizetjük majd ki :)
A másik jeles nap az a mai pontosan április 6.-a,  amikor is kedves barátnőm Anita született ööööö úgy egy pár éve, amit ugyebár sikerült kiszámolnom :DDD és bár még nemrégiben jöttünk el tőle [ köszönjük minden fini volt :) ] azért kívánnék neki itt is nagyon sok boldog szülinapot!!!! Neki is tegnap próbáltunk ajándékot vadászni ugyanis volt valami amit már kigondoltam csak sajna nem rendeltem meg időben így arra még várnia kell ;) de megleptük Balázzsal egy Twillight-os szépségcsomaggal, fincsi robbanócukorkás Milkával, plusz készítettem neki egy gyertyát amit én öntöttem illetve gyertyafestő tollal megfestegettem :) és bár szerintem nem lett tökéletes anya erre csak ennyit mondott: "sebaj legalább tudják hogy nem bolti....,, :DDDDDDDD NO COMMENT xD, de úgy láttam hogy azért Anitának is tetszett így egy kicsit megnyugodtam.

Szóval április elején a bolondok napját súrolva ^-.-^ :D két számomra fontos embert is köszönthetek  :P






4 megjegyzés:

  1. Anyukádat és Anitát is Isten éltesse sokáig ! Csodálom ahogy mindig megoldod az ajándékozás dolgot, nálam néha már kihívás :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a nevükben is átadom :) és hát igen sokszor már nehéz mit kitalálni de én igyekszem most már egyre többször magam készíteni ha lehet :) most épp egy új dolgot fogok megtanulni, és ha bejön akkor biztos lesznek projektek amiket majd felrakok ide :)
    Ja egyébként épp most kommenteltem nálad úgyhogy úgy látszik egyre gondoltunk :D

    VálaszTörlés
  3. súrolva???? ehhh. Ezért még számolunk. Na jó, csak 26-ig :D Köszönök mindent! és igen, gyönyörű a gyertya, imádom. A szoba dísze lett! (Kiütve ezzel a Twilight-os naptáram!) És képzeled el, hogy csillogok!!! :)Szeretés van ;) pussz

    VálaszTörlés
  4. Súrolva bizony :DDD Örülök, hogy tetszettek az ajik és hogy csillogást csempészhettem az életedbe :PPPP Pusziiiiiiii :* <3

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!