Ne szólj szám nem fáj fejem... vagy mégis?!

Sokadjára is elnézést, hogy nem írtam. Minden nap próbálkoztam, de mindig kitöröltem a végeredményt. Egyszerűen nem írhatok, vagyis nem írhatok anélkül hogy ne kéne önmagamat cenzúráznom. Úgy meg hát nem is tudom..., nem lenne az igazi...

Tele van a fejem, olyan hangos mint egy méhkaptár, rengeteg érzelem, gondolat és érzés van bennem, jelenleg előnyben a sötét oldal. Elviselhetetlen, az álarc amit 15-16 éves korom óta nem öltöttem fel. Utáltam azt a korszakot, [ a család se volt ezzel másképp] és bár én ezt nem mondtam senkinek de én magam is gyűlöltem akkor a tini önmagam, azt a sok szarságot ami a fejembe járt. Persze gondolom mindenkinek volt ilyen korszaka és remélhetőleg mindenki kisebb nagyobb sérüléssel túl is jutott rajta, de mégse öröm ez senkinek. És most megint ott tartunk hogy belülről fekete kívülről fehér idők járnak. Rengeteg mondani/írni valóm lenne, de több okból sem tehetem. Az egyik a munkahely, az ugye tabu, a másik az emberek legyen az közeli, ismerős vagy ismeretlen, nyílt blog lévén nem írhatok csak úgy akárkiről akármit, a harmadik pedig a kifejezhetetlenség. Rengeteg olyan dolog kavarog a pici agyamban amiket egyszerűen nehéz lenne szavakba önteni. Ismeritek azt az érzést amikor valamit el akartok mondani pl. valakinek, a fejetekbe jól összerakjátok, majd szavakba öntitek és amikor a végére érsz, és meglátod veled szemben a bamba tekintetett rájössz, hogy talán nem is volt olyan jó mint ahogy a fejedbe hangzott :/ na hát valahogy így érzek most én is vagy talán még ami ennél is rosszabb hogy még én magam is csak bambán nézek és nem értem azokat az érzéseket, gondolatokat amik körbe-körbe járnak a fejemben. Rengeteg méreg, düh és félelem van bennem, minden iránt és úgy érzem mintha az óceán mellett lennék, mindenki fürödne de én úgy látnám mintha a víz óriási viharos hullámokat verne, és közben biztosra venném, hogy már meg is  bolondultam! Közben pedig igyekszem tartani magam és felvenni a jól vagyok [és légyszi ne kérdezd meg mi bajom!] fejet, mert úgyse mondom vagy mondhatom meg, és csak küszködök. Remélem hamarosan elvonul a vihar bár úgy érzem ez most erősebb lesz mint az eddigi borús napok kategória. A héten lesz a szülinapom is, és ez volt az első év amikor megfeledkeztem róla... persze nem úgy hogy na basszus holnap, de máskor már januárban nagy erővel számolom a napokat és miegymás most meg vasárnap vettem észre, hogy bizony már csütörtökön itt lesz és elég jól elcsodálkoztam hogy most nem voltam felspnaolva előre, de remélem azért jó lesz, ha Balázs süt tortácskát akkor máris jobb lesz!

Hát elnézést a nyugalom zavarására alkalmas írásért, meg azért is ha tök idiótaság, nem olvastam vissza mert biztos kitörölném megint, de biztos vagyok benne, hogy igaz rá amit írtam, hogy sokszor a fejünkben érthetőbbnek tűnik mint azt leírva/kimondva látjuk!

6 megjegyzés:

  1. Tünde és Bence2012. március 7. 9:12

    Drága Gina. Nem tudom mi lehet a gond, baj és ez a nagy sötétség, de ha tudok segíteni, szívesen megtenném csak szólnod kell :) Húztál már Te is ki a mélyből és ez sincs elfelejtve. Szóval nap mint nap itt ülök tőled 2 méterre, csak szólnod kell, hogy heeeeeeeeee baj van :P Remélem hamar megoldódnak a gondok és minden oké lesz. Kitartás és puszi...ja és a szülinapod biztos, hogy jó lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Leírtad, azt ami nagyjából bennem is zajlik, de nem tudtam megfogalmazni.Sajnos én nem tudok nyíltan beszélni a bennem zajló dolgokról, általában egyedül küzdöm meg vele.
    A szülinapod biztos nagyon jó lesz :)))Lesz eper torta?

    VálaszTörlés
  3. Hát így 22 felé nem csodálom, ezek az egyforma számok... :o) Megértelek. Nem mondom, hogy tudom, hogy min mész keresztül, de megértelek. Ismerős az érzés, a kavargó gondolatok, és hát a nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek... valóban nem vezetne sok jóra. Kitartás! Épp úgy mint a kamaszkor, egyszer ez is véget ér :) Üdv: A.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen lányok a hozzászólásokat és a támogatást :) A szülinap eddig egész jó ;)))
    Eri lesz-lesz :D

    VálaszTörlés
  5. Kitartás Gina, már ez is jó hogy leírtad egy részét. Nem baj ha mi nem értjük :$ de később ha visszanézed Te úgyis tudni fogod miről írtál! És ez a lényeg!
    Boldog szülinapot :))) !!! Merthogy elérkezett :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Anita :) Remélem hamarosan csak emlék lesz ez a bejegyzés! És köszönöm szépen :)))) tényleg elérkezett!!!

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!