22-es csapdája! ;)

Jeles naphoz érkeztünk és furcsa mód amennyire nem vártam és amennyire féltem tőle, olyannyira jól sikerült! Sőt talán ez lesz a legemlékezetesebb születésnapom, ez a dupla kettes....
Reggel gyomorgörccsel ébredtem, és csak reménykedtem, hogy nem a legújabb tomboló vírust kaptam el :( kicsit izgultam, hogy fog így menni a nap, de aztán csak beindultam, készülgettem, kicsinosítottam magam ;)
6:40 kor jött egy sms :) apukám volt az. Valószínűleg anya rászólt azért, hogy el ne felejtsen írni :D de így ő volt az első ébresztős köszöntöm. :) Fél 8kor elindultam a munkába egy rakat csokis muffin és sós stangli társaságában amivel a munkatársakat, barátokat vendégeltem meg odabent.
Rengeteg ajándékot kaptam bent, hiszen nőnap is volt így a főnökségtől, a közvetlen főnöktől és még Tasó László országgyűlési képviselő úrtól is kaptunk virágot ;) mi lányok! A kollégáimtól egy szép fadobozt kaptam aminek nagyon örülök, mert passzol a nagy tesójához :D Anitától egy szép LILA too late karórát, rengeteg édességet még az ottani dolgozóktól :D Sógornőmtől fürdős dolgokat, amik olyan jók, hogy a dobozból is ide érzem az illatukat :) Balázs mamájától hajpakolást, az anyukájáéktól pedig fórumos vásárlási utalványt ;) Zsuzsa barátnőmtől pedig egy olyan gyönyörű nyakláncot, hogy padlót fogtam, mivel egyedi készítésű és gyönyörű [Ginás] szóval tele volt a nap meglepetésekkel! De a nap itt nem ért véget és este olyan meglepetés készítettek nekem [a cselszövők: anya és Balázs és még jó pár háttér ember] hogy attól már tényleg majdnem a padlóra estem :P Előbb azonban lássuk a csodaszép képeket!
Fönökségtől [természetesen lila kaspósat választottam :D ]

Képviselő úrtól!


A közvetlen főnökömtől :))

A ládikám, szép mintával!

A csoki arzenál :D

Szép új órám :)

 Fürdős kellékek

A nyaklánc :) sajna a kép elég rossz minőségű, eredetiben nagyon szép lila színe van! És a medált kézzel készítették, egyedileg :)

És akkor ami még nem volt! Balázs nagyon titkolódzott az ajándékot illetően és nem adta oda délután sem, amit nem igazán értettem. Többen jelezték már anya és barátok, hogy ők bizony tudják mit kapok, de nem árulták el. Megmondom őszintén volt egy tippem, vagy inkább egy kis reményem, de elhessegettem, mert máskor számítottam rá, ráadásul olyan nagyon átlagos volt a délután. Balázs elment edzése, anya főzött és palacsintát sütött én meg idefent gépeztem, majd később lementem anyának segíteni a palacsinták megkenésében amikor is megjött Balázs. Ők rögtön elviharzottak engem pedig nem engedtek ki a konyhából. Majd mikor elkészültek, kihítak és Balázs ott állt egy akkora rózsa csokorral mint a ház és rajta egy kis ékszeres dobozzal. :)
Nem mondom kicsit megszenvedtünk mire leoperáltuk a dobozt :DDD de szerintem ez ettől szép, majd Balázs feltette a nagy kérdést :) én pedig igent mondtam [miközben anya bőszen fényképezett :P].
Aztán meg csak álmélkodtam 10 percig, olyan gyönyörű a gyűrű, fehér arany kis kővel, olyan amilyet mindig is szerettem volna és nem érdekel hány karát meg mekkora értékű a kő csak az hogy csinos, ízléses, csodaszép és az hogy az enyém [az meg hogy elgatyásodott miattam az úriemberem az még külön meghatja a szívem :) ]
Szóval szövetkeztek ellenem és bejött. Bár nem volt ez teljesen új, mert régóta vágytam erre és már beszéltünk róla Balázzsal, de nem gondoltam, hogy most lesz, de ez volt a csel szerinte, ugyanis a 4 éves évfordulónkon megyünk wellnesselni és ha valamikor hát én akkor gondoltam, hogy majd megteszi a nagy lépést :D de így aztán, jól megleptek vele.Ide a blogba rakok egy pár személyes képet is, amit anya csinált [profi fotósunk :D ] a facebookon csak a publikus változat látható! :D





Végezetül annyit, hogy holnap nem tudom hogy birok ki 8 órát az iskolában :D és hogy mindenkinek ilyen szép szülinapot és lányoknak Nőnapot kívánok egész életére :)

9 megjegyzés:

  1. Boldog Születésnapot és gratulálok,sok boldogságot!:)

    VálaszTörlés
  2. Tünde és Bence2012. március 9. 8:30

    Itt is gratulálok még egyszer, és sok boldogságot...nagyon jók a fotók :) és Balázsnak ma személyesen is gratuláltunk, de Neked is fogunk hétfőn :) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok Nektek!!!! :)))Gyönyörű szülinapi ajándék! Még egyszer Boldog szülinapot!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog szülinapot és sok boldogságot,igazán jó szülinapod volt akkor! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm, a jókívánságokat, nem is tagadom, hogy ez volt talán a legjobb születésnapom eddig :))) :*

    VálaszTörlés
  6. Rögtön eldobom az agyam, itt a tavasz és mindenki férjhez akar menni :))))) Be fogtok előzni csajok !!! :)
    Gratulálok, sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek! Na és egy raklap gyereket ))))

    VálaszTörlés
  7. :DDD itt a tavasz itt a nyár.... :P férjhez még nem megyek megnyugodhatsz, nem is tervezzük, még az is lehet hogy örökre így maradunk :D köszönjük a jó kívánságokat, de a raklap gyerek az azért mérséklődjön mondjuk úgy 3-ra X)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok, tiszta szívből! Ahogy így végigolvastam és megnézegettem a képeket, megkönnyeztem, olyan szépek vagytok!

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük szépen :) nem gondoltam, hogy ilyen erős lett a poszt :) olyan gyorsan és remegve írtam :D

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!