Wishlist [Karácsonyi kiadás]

Balázs kérésére elkészítek egy karácsonyi listát és bár elsőre azt hittem ez könnyű munka lesz, most már úgy gondolom alá becsültem ezt a dolgot :D ...







 A probléma most éppenséggel az, hogy mostanság kevés dolgot akartam/akarok igazán, ami alapból ugye nem nagy probléma :D de ez a pár dolgo többek kerül mint mondjuk 50 apró :S és így ezeket nyilván fel sem írom a listára, hisz a hétvégén nem Balázs nyerte az ötöst :DD így igyekeztem összeszedni a gondolataimat, mert hát biztosan van egy csomó dolog amit ha meglátok akkor tudom, hogy ooooh ez jó lenne de most alig jut eszembe valami :/ de azért próbálkozom, lássuk csak mi lett eddig:

Curaco paletta.
Már régóta szemezek vele, rengeteg tesztet láttam, olvastam róla, és a színek egyszerűen gyönyörűek. És még az ára sem vészes :P
2400Ft
Vásárolható: ITT


Coastal Scents 88-as palettája.
Ez egy alap darab szerintem :)
minden benne van ami csak kellhet és szintén régen ácsingózom utána.
5890 Ft
Vásárolható: ITT


Imádtam KAP első könyvét és már nagyon vártam a folytatást.
3.499 Ft
Vásárolható: Libri v. online: ITT


Vasalható fólia, világos pólókhoz. 
Szerintem jó ajándék, nem csak nekem, ha esetleg ötletet kerestek :)
és mivel ez csak fólia, akinek van nyomtatója szépen beteszi kiválaszt valamilyen mintát és már kész is az egyedi dizájn :)
2.390 Ft
Vásárolható: ITT
Audrey Hepburn nyaklánc :) elképesztőek ezek a gyurmaékszerek, remélem egyszer nekem is sikerül ilyen szépeket készítenem, de addig is maradna a vásárlás.
2.200 Ft
Vásárolható: ITT

és ide van még egy ami tetszik :)
My future husband :P aranyos :)
3.000 Ft
Vásárolható: ITT



Hmm hát most így ezek jutottak eszembe, amik tetszettek, de majd igyekszem bővíteni ha kell :D [Puszi szívem :* ]


9 megjegyzés:

  1. Jaaj, muszáj hozzászólnom....

    Ez a vásárolható ITT..... hát, haláli vagy. :D :D :D :D :D :D Nem bízod a véletlenre, az tuti. :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. Hát figyelj Balázs kérte, hogy meglegyen mert hogy Ő soha nem tudja mit vegyen :D plusz, gondoltam ha esetleg bárki más is szeretne ilyet így biztosan megtalálja :)

    VálaszTörlés
  3. Jólvannnnnnnnaaaaaaaaaaa. :D Olyan cuki volt. :D Muszáj volt megjegyeznem. :D

    VálaszTörlés
  4. Az első 2 paletta nagyon szuper!!!:) Én is akarok:)Már a listát leadtam Zsoltinak, Hajas Laci új hajformázóját szeretném:)De nem nagyon érti mi az, így nekem is kell valami segédlet...:)

    VálaszTörlés
  5. csinálj Eri te is ilyet mint Gina, és ne felejtsd ki a vásárolható ITT megjegyzéseket is mellékelni :) Ez haláli volt, én igazán jót mosolyogtam :)
    SZupi ajándékokat kértél, és tényleg nem őrjítő árakon !

    VálaszTörlés
  6. Én is leadhatom a rendelést, hogy mit szeretnék? Jó kis ajándékok, olyan Ginás :-) Remélem megkapod valamelyiket. Puszi

    VálaszTörlés
  7. Köszikeee :D Balázs megköszönte a linkeket bleee :D :P mondta hogy még tárgyal a családdal is akar e ebből valaki valamit venni :D úgyhogy Tünde a listával igyekezzél :DDD
    Eri csinálhatsz tényleg te is listát aztán VÉLETLENÜL hagyd ott a gépet megnyitva :DDDDDDDD

    VálaszTörlés
  8. Csajok...:) Itt röhögök, hogy értékelitek a vásátolható itt linkeket...:) Én is írtam listát attisnak,csak én papírra...de mindenre elmondtam, hogy hol vásárolható...és minden mellé odaírtam az árát is, egy könyvnél pedig, ami az auchanban 5.000.-Ft helyett 2.000.-Ft volt akciósan, az eredeti és az akciós ár is odakerült és a lelkére kötöttem, hogy az akciósnál drágábban ne vagye meg, mert a megspórolt 3.000.-Ft-ből vehet egy Náray Era cédét is...:)

    VálaszTörlés
  9. Hihihi :))) köszike Thalia, mi már biztosra megyünk és milyen okosan, Balázs pont mondta tegnap hogy meg is nézte a linkeket és hogy a Coastal Scents paletta épp nincs raktáron :(( de elvileg karácsonyig majd még lehet rendelni :)
    Ez az akciós könyv dolog pedig nagyon tetszett :DDD elképzeltem, ahogy a lelkére kötöd :PP

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!