Őszi hangulatok na és persze Halloween ;)

Az ősz az egyik kedvenc időszakom a tavasz mellett :) imádom a színeit, a sálakat, a vékony kötött sapikat, az illatokat mindent (kivéve a nagyon hideget, amikor dolgozni indulok :D ) így azt hiszem a karácsony mellett ilyenkor van a legtöbb kreatív termésem is :) főleg mivel nálam az ősz a Halloween-nal válik teljessé, aki régi olvasó az tudja hogy megrögzött tök faragó vagyok, aki nem az látogasson el a régi oldalra és akkor megtudja... ;)
Nem sok mindent szeretnék írni, úgy gondolom beszéljenek helyettem a képek. Elsőnek egy két őszi hangulat keltő dekorációt mutatok, majd megleshetitek miket kaptam anyáéktól (yap hazaérkeztek még péntek hajnalban :P ) és a legvégén pedig az idei töktermést is megcsodálhatjátok :P
 
Az első a kis táblácskám őszi rajzzal, a második a földszintre készített asztali dísz, a harmadik pedig a tükrömön üvegfestékkel készített falevelek :) 

 Kaptam anyáéktól: kesztyűt, harisnyát (sajna nem lett rám jó :( ) babos kendőt :D  vasalót, karácsonyi díszt, és egy gyönyörű szép porcelán babát!!!
 A baba hajába egyenesen beleszerettem, olyan puha és loknis *.*

 Ezt a smink készletet anya választotta, már teszteltem belőle egy körömlakkot és két szemhéjpúdert eddig nem rossz az arány mert ebből csak az egyik paletta nem fogott a szememre szépen.
 Gyönyörűek a színek egyébként :P
 Ez az Essence better than gel nails csomag amiből én szoktam használni az alap és fedőlakkot, amivel 5 perc alatt megszárad a körmöm és 4 napig akár ki is tart, de anya most véletlen az egész csomagot megvette, amit én persze nagyon nem bántam ;)
 Diszkógöööööööööööömb :D
 Mexx fresh parfüm :) ennek nagyon örülök mert imádom a mexx parfümöket, de én minde parfümre sajnálom a pénzt és ritkán veszek :$ leginkább kapni szoktam :)

Ezt a pizsit pedig már magamnak vettem, mert nyári cuki pizsim már van de téli még nem volt, a nadrág nem látszik nagyon de piros fehér pöttyös :D mint a rudi :D
És akkor itt a Halloween!!!!!
Anyának készített két tök :) és anya német honból behozott világítós tökei :D


Táblácska halloween-isítve :D


Baglyos ajtó díszek!
Szellemecskék tavalyról immáron diszkógömbbel spékelve :P
Egy-két tavalyi dísz

És egy-két új :)
A legvégére pedig hoztam két nagyon különleges képet :D ilyet nem hiszem hogy fogok máskor, egyrészt mert általában nincs aki engem fényképezzen ilyenkor, másrészt mert az ilyen fajta fényképeket nem győzném agyon fotoshoppolni olyan fejem van rajta :D szóval most láthattok engem, munka közben, csapzott fejjel, otthonkás melegítőben XDD

Na jóóó azért megválogattam, mert ennél csak rosszabb képek születtek :DDDD

Szóval ennyi lettem volna, remélem elnyerte a tetszéseteket! Persze a Hallottak napjáról én sem feledkeztem meg, bár anyáékkal a temetőben nem voltam, de sokat gondoltam ma azokra (hálistennek nagyon kevesen vannak) akik már nincsenek velünk, persze vicces, mert ma a tök faragás közben mikor dédi mamámra gondoltam, az jutott eszembe, hogy szerintem neki tetszene a halloween :)) és segítene tököt faragni is akár, és elképzeltem ahogy nevetne, nagyon aranyos volt olyankor. Na és szerette a csokoládét, úgyhogy talán még cukrot és csokit is csalna velünk :) Én így emlékezem rájuk, hogy mennyire vidám volt és nem gondolok az utolsó időszakra, amikor már rossz állapotban volt. Sajnos papámat nem ismertem anya részéről, de mindig szerettem ha meséltek róla és remélem, hogy valamilyen úton módon, talán majd egyszer találkozunk mi is.
Mindenkinek kívánok továbbra is nyugodt, hosszú "hétvégét" és azoknak a gyerekeknek akiknek most van, pedig jó kis őszi szünetet ;)



12 megjegyzés:

  1. nagyon jó kis poszt volt,szerettem olvasni :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm :) én is benéztem hozzád és tetszett amit láttam, szóval lehet hogy visszajáró leszek ;)

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy ilyen kis kreatív vagy nagyon jól feldíszítettél :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép minden, irigylem a kézügyességedet, én ilyet tuti nem tudnék...
    Az a sminkkészlet, mit készlet, bőrönd, valami csodás! Nagyon szépek a színei, hazsnáld egészséggel! És aranyos a pizsi is, te kis pirospöttyös...:)
    Az otthonkás melegítőd meg mondhatni szép, látnád én mikben vagyok itthon...:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jók a díszek. Még én is kedvet kaptam, hogy alkossak valamit, csak alapanyagom nincs hozzá per pillanat. Kár. :(

    De Te nagyon nagyon nagyon ügyes vagy. :) Ha megunnád a diszkógömböt, küldd el nekünk lécccciiiiii, Lili imádná. :D

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen mindenkinek :)

    Bogi üdv itt neked is, persze már láttam régebben hogy olvasó vagy, nagyon hálás vagyok érte :)

    Thalia láttam már az "otthonkás" szetted, de te abban is tündökölsz, szóval szavad sem lehet :P

    Reni keres akár csak egy sima fehér papír lapot rajzoljatok rá szellemeket és máris alkottatok valamit :) a diszkógömböt egyelőre nagy becsben tartom, de ha egyszer veszek egy nagyot magamnak akkor nem felejtkezem meg rólatok ;)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ügyi vagy Te kis Túrórudi :D :D :D A cuccok Ginásak, ahogy azt el is vártuk :) Ha egyszer készen lesznek a gyerekek szobái felfogadunk dekoratőrnek *.* :D

    VálaszTörlés
  8. Túrórudiiiiiiiiiiiiii :D Köszönöm szépen :) A dekoratőri állást azon nyomban el is fogadom, szóljatok majd és repülök :D

    VálaszTörlés
  9. Jaj Gina, eddig is tudtam, hogy különleges vagy, de ezek után még jobban biztos vagyok benne...nagyon ügyes vagy, és cuki...és a smink készleted ÉN IS AKAROK OLYAT...nagyon tuti..tök jó volt olvasni a soraidat, na majd holnap beszélünk munka közben..addig is puszi és imádlak, és tök jó hogy a kollegám vagy :-)

    VálaszTörlés
  10. Jiiii eljutottál ide, de örülök :) és nagyon szépen köszönöm, ha tudnád ez most milyen sokat jelentett pont most... igazán jókor jött :) és tényleg köszönöm, de már nagyon agyon leszek dicsérve még elbízom magam :DDD na holnap beszélünk és tundra bugyit készítsük :@:D

    VálaszTörlés
  11. Igen eljutottam, és mostmár nem leszek ilyen kis hanyag :-) örülök hogy jókor írtam, bár ma nem akartad elmondani mi van, de tiszteletbe tartom :-) és a tundra bugyi jól jött, de szerintem holnap is szükség lesz rá :-) jó pihenést, holnap folyt.köv puszi

    VálaszTörlés
  12. Nem is vagy hanyag! :))) és köszönöm tényleg, hogy vagytok, ha egyszer letisztul ez a dolog ami most körül vesz, tudni fogtok róla... ha más nem hát majd itt :S.
    Lassan megyek is aludni, mert már alig várom a holnapot ;))) (viszek csokit is :P )

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!