Sunday Ritual /10.07. - 10. 14./ special glamour napok kitekintővel :)

Hol is kezdjem? A héten elég aktív voltam, folyamatosan dolgoztam az asztalkán (erről külön bejegyzésben), néztem a sorozataimat, voltam suliba, szerencsétlenkedtem egyet a glamour napokon, :/ semmi jót nem találtam, pedig úgy készültem rá! Egy-két apróságot azért vigaszul hazahoztam :D Ma pedig kinéztem a Káposztás Napokra itt nálunk. Nem kifejezetten szeretem és ha nem lenne már meg a gépem biztosan ki is hagyom, de így jó kis terepgyakorlatnak ítéltem, így még reggel gyorsan futottam pár kört, ha elkészülök a képekkel bemutatom őket. Pár szóban pedig:


♥ hétfői Zumba ANYÁVAL!!! bizony jól olvastátok, majd még mesélek ;) ♥ dolgozgatni estig ♥ még mindig: ŐSZ! ♥ egy anya aki képes útközben félreállni és gesztenyét szedni a 22 éves lányának :3 ♥kötött dolgok Balázs+bor+új boros pohár ♥ festeni ♥ Zsuzsáékkal termésbábot készíteni ♥ Glee verziós dalok ♥ Emíres grillcsirke (L) ♥ Balázs hajának illata ♥ fotóelemzés tanár úrral az iskolában ♥ buszon olvasni ♥ korán kelni♥ fotózni,fotózni,fotózni ♥ parkban sétálni amikor üres a város ♥ Zséda könyve hiper-szuper olcsón ♥ szegfűt venni a szobába / a legutóbbit 3 hét után tegnap dobtam ki :) biztosan gén kezeltek vagy valami / tea ♥ ez a szám és az érzés amelyről énekelnek :)

Így a végére pedig bedobom a glamour napokon szerzett apróságokat, melyeknek igazából a felét nem is kupon elfogadóhelyeken vettem :/ most nem volt szerencsém úgy tűnik

Egy rég áhított rúzs (Maybeline kuponnal 2499 helyett 1250 FT ) amióta megláttam ezt a színt ami nem más névre hallgat mint a Coral tudtam, hogy kell nekem. Idén elég divatos is volt, sok helyen feltűnt, de mindig sajnáltam rá pénzt teljes áron, mivel sosem voltam rúzsos. Leginkább azért mert egyiket sem éreztem magaménak, mindig úgy látom hogy túl erős az arcomhoz, de ez a szín most tökéletes!
Szín a kézfejemen
És egy elég bénára sikerült előtte/utána kép :D de a lényeg remélem érzékelhető :)

És úgy látszik én most kiléptem a megszokott kis világomból a hétvégén teljesen, talán így került a kosárkámba ez a fülbevaló is.
Biiizony, csüngős és tollas. (C&A 1990 helyett 1590FT) Én szinte világ életemben sima kis bedugós pötty fülbevalókat hordtam, mert nem igazán álltak jól (vagy legalábbis szerintem) a lógós fülik. Kivétel volt két karika-fülbevalóm ez alól, a sors fintora hogy mindkettőnek elhagytam a felét :) De ez most megtetszett és úgy döntöttem nosza, majd ha elviselhető fejem lesz, csinálok teljes arcképet is vele :)

És ha már úgy sem találtam semmilyen ruhadarabot amit kuponnal együtt vehetnék, idén végre beruháztam egy Hippsy derékmelegítőre. Eddig minden évben terveztem hogy veszek télre, de mivel még mindig csak webshopjuk van így végül csak terv maradt, aztán jött a tavasz és már nem kellett :P
Ezt a szép lilás fazont választottam, jövőhéten érkezik. 2530 helyett 2024 Ft-ba került (plusz a postaköltség)
 

 No őt már nem kuponnal vettem, egyébként H&M és 1990 FT volt. És hát mit mondhatnék Tök Sárga és imádom. Idén ősszel hódítanak ezek a narancs színek, pulcsik, kiegészítők minden-minden koszos sárga :D és számomra abszolút tükrözi az őszi hangulatot és ha felveszem máris kicsit színesebb az amúgy szürke hétköznap :)


Az említett Zséda könyv. Amikor kikerült a könyvesboltban a polcra első látásra szerelem volt, de bizony ott volt egy DE, méghozzá az ára ami eredetileg 3500 FT volt és én kissé sokalltam. Mert hát mégse hasonlíthatom össze egy regénnyel, ez egy hmmm... stílus kalauz leginkább így maradt a plátói szerelem. Aztán ma meg láttam a Tescoban 799Ft-ért és elállt a lélegzetem, úgy csaptam le rá mint a héja :D (persze kicsit szomorú hogy ennyire le kellett akciózniuk, de számomra mégis óriási szerencse)
Zséda maga a kifinomultság, ő az aki egy kopott farmert is tud úgy felvenni hogy az ember nem tudja róla levenni a szemét (igen még nő létemre is kijelentem ezt :P ) és nincs mögötte semmi mesterkélt dolog. Vannak benne tippek alap ruhatárra, kiegészítőkre, illetve 2012-es naptár (igen ez nyilván aktuálisabb lett volna tavaly :D ) mérettáblázat, jegyzet rész, Zséda tippjei és a gyönyörű képek róla. Azt hiszem ha mi nekünk mezei lányoknak többet talán nem is de 800 forintot igazán megér -> Irány a Tesco :)



4 megjegyzés:

  1. Erre a Zsédás cuccra nekem is régóta fáj a fogam, jó, hogy mondod, megnézem nálunk is a TESCO-ban...(Gondolom a 2012-es naptár miatt lett leakciózva...)
    Köszi, drága!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nézd, nemsokára lesz 2013-as is...:) Jó drága ez is...

    http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=726006

    (Bocsi, az előzőt töröltem, mert elcsesztem a linket...)

    VálaszTörlés
  4. De jóóó kösziii, ezt most lehet megveszem, még nincs 2013-as határidőnaplóm (bár 2012-es 4 is van :DDD és mindig elfejtem magammal hurcolni bármelyiket is! ) úgyhogy erre lehet beruházok majd :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!