Sunday Ritual / 06.17. /

 
♥ First of all: Boldog Apák napját! ;)  bár itthon ezt nem nagyon ünnepeljük én azért megemlítem, mert bizony ők is megérdemelnének egy napot ami CSAK az övék :) továbbá az elmúlt hét pörgős vizsgái után, most pihentem, henyéltem, kedden elhoztam a suliból/oviból a "lányaimat" magamhoz, szombaton unokatestvérem ballagásán voltunk, majd délután elmentünk egy étterembe hármasban a bátyuskámmal kiegészülve, a mai napot pedig a keletin a víkendháznál töltöttük Zsuzsáékkal :) ♥

mindezek mellett:


♥ tepsis húsos burgonya cappuccino tejszínhabbal zumba friss levegőn barbiek,pónik, babaház, mintha újra gyerek lettem volna (felső jobbos :P ) balaton sound jegy megszerezve yaaaaaay fodrászkodás ->göndör fürtök (a kép iszonyat béna így kéretik csak a hajamra koncentrálni :D) nyári esőben biciklizni kis kényszer szabadság miatt itthon tölteni egy munkanapot Hart of Dixie és New Girl (mind a kettő szupeeeer sorozat, abszolút ajánlom,10/10 nálam és nem érdekelnek a sorozat kritikusok :D ) magassarkú szandi lezseren elegánsnak lenni sajttal sonkával töltött pulykamell a keleti! Mikis slambuc pancsolni a keletiben! :D ♥ még két hét és vége a munkának!!! szóval még egy! gonosz és szomorú :D vasárnap


5 megjegyzés:

  1. Nekem is van ilyen mekis bögrém( és még hány embernek... :) )mindig ebből iszom a kávét .
    Nekem tetszik így a hajad,mivel göndörítetted ?

    VálaszTörlés
  2. Igen nekem minden szin megvan :P a hajam a sógornőm (fodrász) csinálta mosás-száritás csak nagy bumli fejű göndöritős hajszáritót használ! :)

    VálaszTörlés
  3. Magassarkú szandi amiről nincs kép. és a lezseren elegáns Gináról se :(
    Nekem nincs mekis bögrém :(
    Jó így a hajad!

    VálaszTörlés
  4. :) a szandit már láthattad itt vagy az előző blogban, mert nem új darab pl.: itt ---> http://ginakonyv.freeblog.hu/archives/2011/08/26/Omlesztve/ igaz itt nem látszik pontosan hogy kb. 8cm sarka van de ő az :) a lezseren elegáns Gináról tényleg nincs kép ami nem az én hibám ugyanis Balázsnak vagy négyszer mondtam el hogy majd csináljon képet rólam :/ de elfelejtette végül!Ha nincs mekis bögréd akkor az azt jelenti hogy nem csábulsz el könnyen a gyors kajára plusz kitartóan edzel= gyönyörű vagy :))))

    VálaszTörlés
  5. ÓÓ Anita én adok neked! :) Nekem 2 van, egy lehet a tiéd :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!