Glamour napok és egyebek....

Üdv újra :) Megint lemaradtam egy kicsit de esküszöm jó okom volt rá, a héten minden a feje tetejére állt, de igyekszem ráncba szedni magam és aktívabban jelen lenni itt is.
Péntektől Glamour kupon napok voltak a nagyobb boltokban, amire már nagyon készültem, és gyűjtögettem, de talán kissé csalódtam....







Először is hadd kezdjem azzal, bár van aki már tudja (igaz Anita ;) ) hogy e hét hétfőtöl kezdve munkába álltam. Igen bizony. Persze mielőtt mindenki öröm ódát énekelne magában, megjegyezném, hogy nem kell :/ Szeptember 28.-ával lejárt az egy évem mint pályakezdő munkanélküli, így bevettek a közcélúaknak kiírt pályázatba. Aminek én anno örültem, most már nem annyira és ennek nem is egy oka van. Az első az anyagiak. Idén az állambácsi még lejjebb vitte a fizetést így én 8 órás munkáért, 48.000Ft!!!! kapok nagyjából (annyit épp nem amúgy :S) és 3 hónap helyett csak 2 hónapos szerződést kaptam :/ hát ez van, ha nem fogadom el, segélyt sem kaphatok, tehát a választási lehetőségeim eléggé be voltak határolva. De én még így se panaszkodnék illetve ezen kívül nem is nagyon teszem, csak az bosszant ha én csak ÚGY besétálnék a hivatalba hogy ott szeretnék dolgozni, akkor nem vennének fel, mert nincs tapasztalatom stb stb... de így hogy szinte ingyen dolgozom, teljes állásban így senkit nem érdekel, főleg nem állambácsit, hogy van e tapasztalatom megy ilyenek, persze tudom, ne keressek ebben logikát, mert nincs :D de azért bosszantó. És én még nem is mondhatok semmit, hisz nincs családom, gyerekeim, így a fizetésem kb. 80% eltehetem :/ Mind1 ez van, hogy decemberben mi lesz az még a jövő zenéje. A munkával kapcsolatban előre jelezném, hogy nem azért kerültem be a hivatalba mert a párom ott dolgozik, nem kapok többet, nem dolgozunk együtt, sőt még csak egy épületben sem vagyunk :D ezenkívül pedig mást nem szeretnék és nem is fogok írni ezzel kapcsolatban, mert falu helyen így is szép számmal terjednek a pletykák, az enyém pedig nyilvános blog és bárki nyugodtan olvashatja, nem fogok hadi titkokat elárulni :D irodai munkát végzek plusz szerintem bármit amit rám bíznak :D a kollégáim szimpatikusak és egyelőre a feladataimmal sem voltak problémáim. :)
Mindezt azért is írtam, hogy meg magyarázzam kicsit miért is vagyok szinte láthatalan mostanában, hisz még szoknom kell az új napirendet, de remélem jövő héten már beáll a rend.

De ha mindez nem lett volna elég, a múlt héten a kedves szomszédunk átcsengetett vasárnap este, hogy a fürdőszoba falunkon van egy óriási beázási folt. Mit ne mondjak roppant örültem. Hétfőn aztán felhívtuk a víz szerelőt, hogy jöjjön el és csináljon valamit, de mivel én már dolgoztam, Gabi meg suliba jár nehézkes volt megoldani. Kedden eljött megnézte, és kiderült, hogy a falban a mosógép csövénél eltört valami szelep vagy cső vagy akármi és ott bizony ömlött a víz :@@@ de aznap nem tudta megcsinálni, így másnap délelőtt került erre sor. Mondanom sem kell az az egy nap míg nem használhattunk vizet, kész káosz volt, mindenkire ekkor jött rá a vécézhetnék és ha még ez nem lett volna elég Gabi este hívott, hogy a konyhába az egyik radiátor csőből csepeg a víz. Na ekkor már az agybaj szélén álltam, mert hát imádni való, mikor az ember szülei nincsenek jelen, az se tudja kiért nyúljon, mi csináljon és persze csapatostul jön a baj. Így lekapcsoltuk a fűtést majd felhívtuk a gáz szerelőt, hogy mikor tudna eljönni. Itt ért az újabb sokk, mert nem elég hogy kapásból szombatot mondott, közölte csak akkor tud jönni ha valaki kocsival átmegy elhozza és majd hazaviszi TÉGLÁSRA! Na itt kikapcsolt az agyam... 1. tudom, hogy van autója. 2. máshol ahol nincs autó oda ki se megy? 3. neki már derogál a busz vagy a bicikli? Még szerencse, hogy nem én beszéltem vele, mert lehet elküldtem volna melegebb éghajlatra. Ma ugye szombat volt, és én iskolában voltam, így Gabi várta a szerelőt.. Jelen állás, megy a fűtés a csőből csepeg a víz és a szerelő nem csinált semmit. :S Szuper. A miértekre ne nagyon keressétek a választ, mert olyanok voltak, hogy eldugult a slag vagy mert ő azt hitte, hogy mire jön mi leengedjük a radiátorokból a vizet és hát mivel nem az úgy meghaladná a képességeit mert az több mint 3 óra... No comment de igazán, nem tudom mit képzelt mi a franckarikáért hívjuk, ha értenénk hozzá meg csinálnánk magunk is nem???  Szóval reggel már csak azért imádkoztam, hogy véget érjen ez a hét :S mert fárasztóra sikerült.

És azért, hogy valami jó is legyen, tegnap és ma Glamuor napoztunk és bár nem érezzük úgy se én se Balázs, hogy na ezért megérte gyűjtögetni, meg várni, de azért csak vettem én is ezt-azt. Sajna úgy jártam sok mindennel, hogy már hónapok óta kinéztem és elterveztem, hogy majd most olcsóbban megveszem, de sok boltban ezek a dolgok már nem voltak meg. Na de lássuk mi az ami volt:
F&F ballon kabát akciósan 7900Ft


C&A ing pfuu pontosan nem tudom mennyi úgy
3500 körül lehetett max és a valóságban nem néz ki ilyen bénán mint így vállfán :D
Egyszerű hosszú ujjú felső C&A-ból eredetileg 1890Ft de még ezekből jött le a 20%



New Yorker: fekete csillag mintás cica nadrág!!!! Erre nagyon vágytam már régen, mert idén az ősz a csillagokat jelenti és én amúgyis imádom a csillagokat, szóval nem volt kérdés hogy kell egy ilyen (1990FT)


Velúr cipőcske F&F akciósan 5000Ft helyett 3500Ft
( ma próba körre vittem és nagyon fájt benne a lábam :D
de nem csoda mert van vagy 7-8 cm sarka és én nem vagyok ehhez hozzá szokva :S )
Ezenkívül még melltartót és szép szürke harisnyát is vettem, de azt nem fényképeztem be :DDD


Persze az apróságok sem mardhatnak ki :) vettem szép új ecsetet (alapozáshoz) csillám fedőlakkot, új essence kékes-szürkés szemhéj krétát :D sminklemosót, körömreszelőt, pici krémet táskába és vettem új bőrradírt, amilyet használtam csak ezúttal, más illatban. Tegnap kipróbáltam és imádoooom. Vanillia & Ice cream illat és tényleg olyan mintha fagyi lennék :DDD a másik kedvenc amit most vettem az a pici kis ezüst valami :D ami nem más mint egy 5ml -es kis parfüm tartó. Máris megtöltöttem, igaz csak dinnyés testpermettel, mert a parfümjeimnek nem lecsavarható a fejük :SS hétfőn már ott fog lapulni a táskámban, hogy bármikor felfrissíthessem magam :)
Ilyen picike :)

Ez pedig egy különleges csoki :))) lehet van aki már ismeri, én már régebben is találkoztam vele az interneten, ugyanis eddig errefelé, csak ott lehetett rendelni. És hogy miért is különleges általában a ChocoMe? A neve már árulkodik, a lényege ugyanis, hogy teljesen egyénre szabható. Ha jól emlékszem a webáruházban, az alapárban kiválaszthatjuk a csoki fajtáját pl. hány% kakaó-s legyen, ét, tej vagy fehér csokit szeretnék és csak ezek után jönnek még a feltétek. Szinte minden van, gyümölcsök, gumimaci, virágok, pálinka!!! bizony sokfajta virág is van(rózsa, ibolya) :D mogyoró félék és minden ami létezik, szinte :) Én már szerettem volna rendelni, csak hát a postaköltség, meg nem voltam benne biztos, hogy virágok a csokiba finomak :D de most van egy új bolt a Fórumba ahol ők árulják a csokikat, persze itt már előre vannak gyártva de azért így is van választék. Mi ma egy ilyet választottunk. Ez tejcsokoládé és pekándió van rajta valamint liofilizált eper. Így első kóstolásra nem rossz :P a csoki finom és a feltétek  is csak kicsit fura, hogy így rajta van és nem benne magában a csokiban. Szerintem fogunk még venni azért ilyet, ha más nem ajándékba, mert szerintem nagyon elegáns :) (yap 1590Ft egy tábla, kicsit drága, de az egyediséget mindig meg kell fizetni igaz?! és hát nyilván nem mindennap veszünk magunknak ilyet :) )

Voltunk a  Kika-ban is ott anyának gondoltam ki valamit, vagyis nem személy szerinte neki, hanem a lakásba valamit, ami remélem elnyeri majd a tetszését :) de ha már ott voltam, magamnak is találtam valamit :)

 Már nagyon régóta vágytam ilyen krétával firkálható táblára, így ez ma bevándorolt a kosaramba hiszen csak egy 1000 volt :D igaz elvileg anya is hozz nekem haza valami hasonlót, de úgy hiszem megférnek a szobában :DDD Most épp ez van rá írva egy kis lélek melegítőnek :)
Na lassan befejezem még van egy valami amit múltkor vettem a Tescoban és majd nevettek :DD de nekem annyira megtetszett és mivel 100 egész forint volt, így azt hiszem meg lehet bocsájtani az elme elborulásomat :DDD
Igen jól olvassátok a címkét :D Gyermek vállfa XD nem kell messze menő következtetéseket levonni, csak annyira megtetszett, hogy ilyen színes és hogy 100Ft-ért 12 darab :) ráadásul elképzeltem, milyen jó lesz, ha egyszer lesz mit rá akasztani és kusza összevisszaságban szivárványt ad majd  ki a szekrényben :) Meg hát ahogy már mondtuk itt, ez olyan Ginás pillanat volt :P
Szép vasárnapot nektek :)

14 megjegyzés:

  1. A munkának nagyon örülök, bár ha pár db 10ezressel többet fizetnének jobb lenne:(
    A kabátod eszméletlen jó!!Most, hogy ennyi helyen voltál nem láttál fehér ballon kabátot?Nekem most az kell!Valahogy bemászott a fejembe,és kész:)De nem nagyon találkoztam még vele.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Eri :) én is így gondolkdom, nem kérnék én 100 ezres fizut, de azért a 60-at igazán megadhatták volna :(
    Fehér ballon kabátot asszem nem láttam, bár a Tescoba aol én is vettem, ott volt világos is mert én próbáltam, talán vajszínűnek mondanám vagy drappnak. Fehér kis kabát az volt, de az nem ballon. Megjegyzem én is azt szeretnék egyszer (meg egy pirosat :) az is volt ) csak hát a fehérrel én kétszer felülök a vonatra és annyi lesz neki :(
    Ha esetleg arra jártok nézetek körül mert most, hogy 11ről le vannak akciózva, nagyon viszik őket!

    VálaszTörlés
  3. Örülök,hogy lett munkád..!Nagyon jól néznek ki a rucik amit vásároltál,de a legjobban a cipőcske tetszik..)Jó munkát kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Reni mit mosolyogsz ennyire? :DDDD
    Melinda: Köszönöm szépen, dolgozgatok szépen, gyűjtőm a karácsonyi ajándékokra valót :D a cipőcske tényleg nagyon csini bár továbbra se a legkényelmesebb :D de azt hiszem 3500Ft ért akkor is megérte ha nem hordom rongyosra :D

    VálaszTörlés
  5. Tyűűű, nagyon szép minden, nekem is a kabi tetszik talán a legjobban! Ezeket a gyerek vállfákat meg kkis gyűrődős topok, felsők felakasztására is használhatod, nekem is van pár, pedig közel nem vagyok gyerekméret...:)
    Húúúú, a csoki meg de guszta!

    VálaszTörlés
  6. Thalia köszii, imádom is máris a kabátot :) A vállfákkal meg abszolút igazad van, nem is sokkal kisebbek mint a nagyok, úgyhogy befoghatom őket :) A csokiból még van nincs szívünk egybe megenni ;)

    VálaszTörlés
  7. Na mit, na mit???? Hát hogy olyan "GINÁS VAGY". :D :D :D

    VálaszTörlés
  8. Úgy látom nem csak én viszek haza sok mindent, de otthon is lesz mit nézni!! Tetszenek a rucik, használd őket egészséggel!!
    Puszi : Anya

    VálaszTörlés
  9. Kösziiii anyuci, azért kíváncsi leszek arra is amit te hozol haza ;) :PPPP

    VálaszTörlés
  10. Igennnnn úgy örültem hogy találkoztunk, és már vártam is mikor írod hogy van munkád :D
    Nagyon baba cuccokat vettél.... a csoki..... nem mernék beleharapni :D

    VálaszTörlés
  11. Én is én is :) meg örülök, hogy oda jöttél mert én annyira bambultam, hogy biztos nem figyeltelek volna :$
    A cuccokat, hálistennek most örömmel hordom, és minden szép és jó :))) a csokiba épp az imént haraptam bele ismét mert még mindig van, kincsként tekintünk rá :P

    VálaszTörlés
  12. Kééépzeld, Gina, pont aznap, amikor olvastam ezt a postodat, az egyik ismerős mondta, hogy ugyailyen csokit vett, nálunk valamelyik virágboltban árulnak...:)

    VálaszTörlés
  13. Naaaa tessék akkor máshol is terjeszkednek :D még mindig van belőle egy kicsi nálunk is mert nincs szívünk egyszerre megenni :)

    VálaszTörlés

 

Instagram-box

Rendszeres olvasók

A Blogról

Amit tudni érdemes: a blog nyomokban kreatív ötleteket, zene-film-és könyv ismertetőket, egy 24 éves lány hétköznapjait, és fotós próbálozásait tartalmazza, változó eloszátsban ;).



Amennyiben tetszik amit látsz, térj vissza bátran máskor is, ha kérdésed van, felül az ikonok között megtalálod a számodra legkézenfekvőbb elérhetőséget!